Τα απίστευτα ρεκόρ του Ρονάλντο

Η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε τη Γρανάδα, επικρατώντας με 9-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σημείωσε 5 γκολ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, πέρα από την τρομερή εμφάνιση, κατέρριψε και πολλά "στοιχειωμένα" ρεκόρ. Διαβάστε αναλυτικά.

Τα απίστευτα ρεκόρ του Ρονάλντο

Η Γρανάδα αποδείχθηκε "εύκολη λεία" για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία την διέλυσε με 9-1, έχοντας σε τρομερή κατάσταση τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σημείωσε 5 γκολ και κατέρριψε μία σειρά σημαντικών ρεκόρ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πέτυχε το γρηγορότερο (8 λεπτά) χατ τρικ της καριέρας του. Παράλληλα έφτασε τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο σε αριθμό χατ τρικ, έχοντας πλέον 28. Επιπλέον, αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο "CR7" πετυχαίνει 5 γκολ σε ένα ματς για τους "μερένγκες" και 4 γκολ σε δύο αγώνες μέσα στην ίδια σεζόν. Η τελευταία φορά που παίκτης της Ρεάλ σημείωσε 5 γκολ σε ένα ματς (χωρίς πέναλτι) ήταν ο Φερνάντο Μοριέντες το... μακρινό 2002 εναντίον της Λας Πάλμας.

Ο Ρονάλντο έχει σκοράρει περισσότερο γκολ (36) από τις 53 ομάδες (σε σύνολο 98) των 5 κορυφαίων πρωταθλημάτων. Τα 5 γκολ που πέτυχε σε διάστημα 59 λεπτών κόντρα στη Γρανάδα είναι περισσότερα απ' όσα είχε σημειώσει στα προηγούμενα 8 ματς της Primera Division (3).

Όσον αφορά τη Ρεάλ, καμία ομάδα δεν είχε πετύχει 9 γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος από το 1979 και το Μπαρτσελόνα - Ράγιο Βαγεκάνο 9-0.

News 24/7

24MEDIA NETWORK