ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων της ΑΕΚ (vid)

Τα παιχνίδια των αντιπάλων της ΑΕΚ στον όμιλο του Europa League

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων της ΑΕΚ (vid)

Άνζι-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 3-3

Η Ζενίτ έχασε μια σπουδαία ευκαιρία να σφραγίσει ουσιαστικά την κατάκτηση του τίτλου. Αν και προηγήθηκε 1-3 της Άνζι, δέχθηκε δύο γκολ στο τελευταίο 10λεπτο και άφησε δύο βαθμούς στο Βόρειο Καύκασο. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι φάνηκε ότι δεν θα κινδυνεύσει από τη στιγμή που με δύο γκολ του Ντάνι (9′, 64) και Ζιριάνοφ (40′) ανέτρεψε το 1-0 των γηπεδούχων. Ωστόσο βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν στο 80′ ο Γιόσαν και στο 90′ ο Μπακάγεφ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Παρά την απώλεια η Ζενίτ παρέμεινε πρωτοπόρος στη βαθμολογία με +6 (και δύο παιχνίδια λιγότερα) από τη Ρούμπίν.

Η σύνθεση της Ζενίτ: Ζέφνοφ, Χουμπότσαν, Άλβες, Λόμπαρτς, Λούκοβιτς, Πιστρόφ (75′ Ινόνοφ), Ντενίσοφ, Σέμακ, Ζιριάνοφ (81′ Χούζτι), Ντάνι, Μπουκάροφ (90′ Κανουνίκοφ)


Τσιμπάλια-Χάιντουκ 2-1

Τη δεύτερη ήττα της στο κροατικό πρωτάθλημα γνώρισε η Χάιντουκ στην έδρα της Τσιμπάλια και βρέθηκε στο -4 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το έργο της ομάδας του Στάνκο Ποκλέκοβιτς φάνηκε εξ αρχής πως θα είναι δύσκολο, αφού μόλις στο 6′ βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ. Τα πράγματα έγιναν ακόμη δυσκολότερα όταν ο Μπαρτόλοβιτς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 και η κατάσταση δεν άλλαξε παρά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βούκουσιτς στο 75′.

Η σύνθεση της Χάιντουκ: Σούμπασιτς, Ρέζιτς (46′ Κ.Λιούμπισιτς), Μάλοτσα, Βέιτς, Στρίνιτς, Όρεμους, Μπούλκου (76′ Μπρκλιάτσα), Μ.Λιούμπισιστς, Τσοπ, Τρέμποτιτς, Βούκουσιτς


Άντερλεχτ-Βέστερλο 2-0

Τρεις ημέρες μετά από το θρίαμβο επί της ΑΕΚ η Άντερλεχτ πέτυχε μια χρήσιμη νίκη επί της Βέστερλο στο “Κονστάντ Βάντεν Στοκ”. Χρήσιμη γιατί εκτός από ψυχολογικό, το κέρδος ήταν και βαθμολογικό για την ομάδα του Άριελ Γιάκομπς, η οποία επικρατώντας 2-0 ανέβηκε στη δεύτερη θέση και ταυτόχρονα πλησίασε την πρωτοπόρο Γκενκ στους πέντε βαθμούς. Ο Λουκάκου ήταν εκείνος που στο 32′ έδωσε προβάδισμα στους πρωτευουσιάνους, οι οποίοι “κλείδωσαν” το τρίποντο με το αυτογκόλ του Βόσνιου Μράβατς στο 78′.

Η σύνθεση της Άντερλεχτ: Προτό, Ντεσχάχτ (73′ Λέτσγιακς), Ζιλέ, Γιούχαζ, Μάζουτς, Μπίλια, Πόλακ, Μπουσουφά, Λουκάκου (87′ Καμπανανγκά), Σουάρες (69′ Κανού)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK