ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων του Ολυμπιακού

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων του Ολυμπιακού

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.


Βέρντερ Βρέμης-Στουτγκάρδη 4-1

Η 6η αγωνιστική της Bundesliga περιλάμβανε το ντέρμπι των περσινών διεκδικητών του τίτλου, ωστόσο μόνο στα… χαρτιά ο αγώνας ήταν αμφίρροπος. Η Βέρντερ Βρέμης, πιθανώς σε μία αναζήτηση εκδίκ ησης για την απώλεια του πρωταθλήματος, συνέτριψε την Στουτγκάρδη στο “Βέζερστάντιον”με 4-1 και όλα αυτά μέσα σε… δώδεκα λεπτά.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με δύο γκολ διαφορά μόλις στο τέταρτο λεπτό. Πρώτα ο Ντάνιελ Γένσεν στο 3’ και ύστερα ο Ντιέγκο στο 4’ τροφοδότησαν τον Ούγκο Αλμέιδα και ο Πορτογάλος επιθετικός έκανε ιδανικά τη δουλειά του. Στο 13’ ο πρώτος σκόρερ της Στουτγκάρδης πέρυσι, Μάριο Γκόμεζ, μείωσε για το συγκρότημα του Αρμιν Φε, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα ο Μπουμπακάρ Σανογκό πέτυχε τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 37ο λεπτό και μετά από αρκετή προσπάθεια να συνεχίσει στο ματς, ο Αλμέιδα αντικαταστάθηκε από τον Μάρκους Ρόζενμπεργκ λόγω τραυματισμού. Το υπόλοιπο του αγώνα δεν ήταν το ίδιο θεαματικό, ιδίως το δεύτερο μέρος, όπου σχεδόν όλα είχαν κριθεί. Στο 89ο λεπτό ο Ντιέγκο απλώς έκλεισε το σκορ γράφοντας το τελικό 4-1.

Η σύνθεση της Βέρντερ Βρέμης: Βίζε, Πάσανεν, Μέρτεσακερ, Νάλντο, Τόσιτς, Μπάουμαν, Βράνιες, Γένσεν, Ντιέγκο, Σανογκό (84’ Χάρνικ), Ούγκο Αλμέιδα (37’ Ρόζενμπεργκ)


Αταλάντα-Λάτσιο 2-1

Η Αταλάντα κατάφερε να πάρει τη νίκη επί της Λάτσιο στο “Ατλέτι Ατζούρι ντ’ Ιτάλια” χάρη σε ένα τέρμα του Ρικάρντο Τζαμπάνια στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Οι Μπεργκαμέζοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Αντόνιο Λάντζελα στο 43ο λεπτό, ωστόσο η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έδειχνε ικανή να απαντήσει.

Αυτό συνέβη στο 69’, όταν Γκόραν Πάντεφ έστρωσε στον Μάσιμο Μουταρέλι κι αυτός κατάφερε να κάνει το 1-1. Μέχρι το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Τζαμπάνια νίκησε την άμυνα και τον τερματοφύλακα των Ρωμαίων και έδωσε τη δεύτερη φετινή νίκη στην Αταλάντα.

Η σύνθεση της Λάτσιο: Μουσλέρα, Μπεράμι, Στεντάρντο, Κριμπάρι, Τζάουρι, Μουντιγκαγί (67’ Μουταρέλι), Λεντέσμα, Μάουρι, Μανφρεντίνι, Πάντεφ (71’ Ρόκι), Μακίνουα (84’ ντε Σιλβέστρι)


Βαγιαδολίδ-Ρεάλ Μαδρίτης 1-1

Με τον Χαβιέρ Σαβιόλα να αναδεικνύεται ήρωας για τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι “μερέγκες” πήραν το βαθμό της ισοπαλίας 1-1 με αντίπαλο τη Βαγιαδολίδ στο “Χοσέ Σορίλα”. Οι “νεοφώτιστοι” έδειξαν καλύτερο πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και άνοιξαν το σκορ με ένα πανέμορφο σουτ του Πέδρο Λόπεθ στο 70ό λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Μπερντ Σούστερ είχε ήδη ανακατέψει την τράπουλα με την είσοδο των Γκονζάλο Χιγκουαΐν και Αριεν Ρόμπεν, ωστόσο η τελευταία του κίνηση ήταν η καθοριστική. Ο Γερμανός τεχνικός έριξε στη μάχη τον Χαβιέρ Σαβιόλα και ο Αργεντινός επιθετικός το ανταπέδωσε στον προπονητή του δύο λεπτά αργότερα, αφού στο 87’ ισοπαφάρισε για την πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Η σύνθεση της Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Σαλγκάδο (85’ Σαβιόλα), Ράμος, Καναβάρο, Μαρσέλο, Ντιαρά, Γκούτι, Ντρέντε (61’ Χιγκουαΐν), Ρομπίνιο (61’ Ρόμπεν), Ραόυλ, φαν Νίστελροϊ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK