Τα αποτελέσματα των αντιπάλων του ΟΣΦΠ

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων του ΟΣΦΠ
Εντός έδρας με 2-3 υπέστη η Ρεάλ Μαδρίτης από τη Θέλτα. Με αντίθετα συναισθήματα θα... πέσουν στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ, Λιόν και Ρόζενμποργκ. Οι μεν Γάλλοι προχώρησαν με νίκη, 2-1 τη Μονακό, οι δε Νορβηγοί ηττήθηκαν εκ νέου, αυτή τη φορά από τη Βίκινγκ (3-2).





Ρεάλ Μαδρίτης - Θέλτα 2-3

Πρώτο παιχνίδι στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για τη Ρεάλ Μαδρίτης και πρώτη ήττα. Οι παίκτες του Βαντελρέι Λουξεμπούργκο υποδέχθηκαν τη Θέλτα από την οποία και ηττήθηκαν με 2-3. Το σκορ άνοιξε ο Χιλιανός αμυντικός Πέδρο Κοντρέρας στο 7ο λεπτό, αλλά ισοφάρισε στο … ο Ρονάλντο με πέναλτι στο 36’ και ο Ζούλιο Μπαπτίστα έκανε το 2-1 με κεφαλιά, ένα λεπτό πριν εκπνεύσει το πρώτο μέρος, για να απαντήσει μέσα σε δευτερόλεπτα ο πρώην άσος της Λίβερπουλ, Αντόνιο Νούνιεθ.

Τα πνεύματα ήταν ήρεμα μέχρι που φτάσαμε στο 76ο λεπτό. Τότε, ο Ουρουγουανός μέσος της Θέλτα, Φαμπιάν Κανόμπιο έπιασε το σουτ, η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Κασίγιας και έσκασε εντός γηπέδου. Ο επόπτης όμως είχε διαφορετική άποψη, «είδε» γκολ και έτσι η Θέλτα πανηγύρισε το σπουδαίο τρίποντο.

Η σύνθεση της Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Σαλγκάδο, Ελγέρα, Κάρλος, Παβόν (46’ Ράμος), Γκούτι, Γκράβεσεν (68’ Ραούλ), Μπέκαμ (80’ Γκαρθία), Μπαπτίστα, Ρονάλντο, Ρομπίνιο.



Λιόν - Μονακό 2-1

Στην κορυφή της βαθμολογία παρέμεινε η Λιόν. Οι πρωταθλητές επικράτησαν στο ντέρμπι της αγωνιστικής της Μονακό με 2-1 στο "Ζερλάν" και συνέχισαν νικηφόρα την πορεία τους για τον πέμπτο συνεχόμενο τίτλο. Εκείνος που... έκλεψε την παράσταση ήταν ο Βραζιλιάνος επιθετικός Φρεντ. Ο νεοαποκτηθείς στράικερ, προτού αντικατασταθεί, πρόλαβε να σημειώσει και τα δύο γκολ της ομάδας του (6', 50') αποδεικνύοντας πως το πλούσιο βιογραφικό που τον συνοδεύει δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Παρά πάντως τη χαρά για τη νίκη και την εμφάνιση του Φρεντ, ο Ζεράρ Ουγιέ ανησυχεί ιδιαίτερα για την κατάσταση της υγείας του Κρις. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Λιόν χτύπησε στο δεξί γόνατο σε μια κόντρα με τον Όλιβερ Καπό στο 35ο λεπτό και αντικαταστάθηκε άμεσα από τον Ντιατά. Η κατάσταση του προβλήματος θα εκτιμηθεί οριστικά την Κυριακή, αν και η συμμετοχή του στο ματς της Τρίτης με τη Ρεάλ είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Η σύνθεση της Λιόν: Κουπέ, Ρεβεγιέρ, Κασάπα, Κρις (35' Ντιατά), Μπερτό, Ντιάρα, Τιάγκο, Ζουνίνιο (68' Μαλουντά), Γκοβού, Μπεν Αρφά, Φρεντ (75' Φρο)


Βίκινγκ - Ρόζενμποργκ 3-2

Με την ψυχολογία στο ναδίρ θα έρθει στην Ελλάδα η Ρόζενμποργκ. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Βίκινγκ με 3-2 και πλέον, αν δεν σοβαρευτεί, κινδυνεύει με υποβιβασμό απέχοντας μόλις πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Είναι αλήθεια πάντως στο συγκεκριμένο ματς η απόδοσή της ήταν καλύτερη προηγούμενων αγώνων προηγούμενη μάλιστα με 2-0. Η ποιοτικότερη όμως Βίκινγκ (τρίτη θέση) εκμεταλλεύτηκε τα αντίπαλα αμυντικά και στο τελευταίο δεκάλεπτο πέτυχε δύο γκολ. Από τη Ρόζενμποργκ ξεχώρισε για μια ακόμη φορά ο Χέλσταντ σημειώνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του (18', 35')

Η σύνθεση της Ρόζενμποργκ: Ρένινγκεν, Ρίσεθ, Κβάρμε, Λάγκο, Ντορσίν, Στραντ (75’ Εγκούρεν), Μπεργκ, Σόλι, Χέλσταντ, Μπράατεν, Στόρφλορ



News 24/7

24MEDIA NETWORK