Τα αποτελέσματα των αντιπάλων του ΠΑΟ

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων του ΠΑΟ
Μπαρτσελόνα - Μαγιόρκα 2-0

Με δύο γκολ του Σάμουελ Ετό η Μπαρτσελόνα δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Μαγιόρκα στο "Καμπ Νου" και να πάρει την πρώτη νίκη της στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο Καμερουνέζος φορ σκόραρε στο 27’ και στο 31’ χαρίζοντας έτσι ένα εύκολο βράδι στους συμπαίκτες του. Η Μαγιόρκα τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες λόγω αποβολών των Μπαγεστέρος και Φαρινός.

Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Μπελέτι, Ολέγκερ, Φαν Μπρόχοστ (82’ Εθκέρο), Πουγιόλ, Μάρκεζ (67’ Φαν Μπόμελ), Τσάβι, Ντέκο (77’ Ινιέστα), Ζιουλί, Ρολαντίνιο, Ετό.

Ρόμα-Ουντινέζε 0-1

Tη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στο Καμπιονάτο πέτυχε την Κυριακή το μεσημέρι η Ουντινέζε. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ πέρασε νικηφόρα από το Ολίμπικο της Ρώμης επικρατώντας 1-0 της Ρόμα (αντιπάλου του Αρη στο Κύπελλο UEFA).

H ομάδα του Σέρζε Κόσμι (ο οποίος νίκησε τον προκάτοχό του Λουτσιάνο Σπαλέτι) ήταν πολύ ανώτερη από την οικοδέσποινα Ρόμα και έχασε ευκαιρίες και για μεγαλύτερη νίκη. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 32’ ο Μουντάρι με σουτ έξω από την περιοχή. Από εκεί και πέρα η Ουντινέζε ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις αλλά ο Ιακίντα έχασε πολλές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.

Στον αντίποδα η Ρόμα ήταν νευρική στο παιχνίδι της και το άγχος δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές της να δημιουργήσουν σοβαρούς κινδύνους μπροστά στην εστία του Ντε Σάνκτις.

Η σύνθεση της Ρόμα: Κούρτσι, Πανούτσι, Κουφούρ, Κίβου, Κουφρέ (54’ Κασάνο), Ντε Ρόσι, Περότα (77’ Αλβάρεζ), Μαντσίνι, Τότι, Ταντέι, Μοντέλα (46’ Νοντά).

Καϊζερσλάουτερν - Βέρντερ Βρέμης 1-5

Επίδειξη δύναμης έκανε το Σάββατο το απόγευμα η Βέρντερ Βρέμης στο "Φριτς Βάλντερ Στέντιον". Οι "πράσινοι" του Τόμας Σάαφ διέσυραν εκτός έδρας τη γηπεδούχο Καϊζερσλάουτερν με 5-1 και παρέμειναν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου. Σε τέσσερα παιχνίδια, άλλωστε, έχουν πετύχει τρεις νίκες έχοντας παραχωρήσει μόλις μια ισοπαλία.

Ο χορός των γκολ για τους φιλοξενούμενους ξεκίνησε στο 31ο λεπτό, όταν ο Γιοάν Μικού άνοιξε το σκορ. Μέχρι το ημίχρονο, η Βέρντερ σημείωσε ακόμη δύο τέρματα με τους Κλόζε (44') και Φρινγκς (45'). Παρά το γεγονός πως η νίκη είχε κριθεί, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Με τον Κλόζε να σημειώσει το δεύτερο προσωπικό τέρμα του και τον Βράνιες που μπήκε ως αλλαγή να πετυχαίνει το πέμπτο γκολ, οι "πράσινοι" ολοκλήρωσαν τον θρίαμβό τους. Για τη Λάουτερν μείωσε σε 4-1 ο Άλτιντοπ.

Η σύνθεση της Βέρντερ: Ράινκε, Πάσανεν, Νάλντο, Οβομογέλα, Σουλτζ, Μπάουμαν, Μικού (76' Βράνιες), Φρινγκς (68' Γένσεν), Μπορόφσκι, Κλόζε, Κλάζνιτς (70' Βαλντέζ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK