Τα αποτελέσματα των αντιπάλων

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων

Βέρντερ-Ντόρτμουντ 3-2

Στη δεύτερη θέση παραμένει η Βέρντερ Βρέμης, η οποία επικράτησε μέσα στο "Weserstadion" της Ντόρτμουντ με 3-2. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και με πολλές ευκαιρίες. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο στα μετόπισθεν δεν ήταν και τόσο σταθερή. Μάλιστα, ο Σμολάρεκ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους για να ισοφαρίσει αργότερα ο Κλόζε (έξι γκολ σε πέντε αγώνες) που επανέκαμψε μετά την τιμωρία του στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Ο Κλάσνιτς "λυτρώθηκε" στο δεύτερο μέρος για τις ευκαιρίες που έχασε με τους Καταλανούς, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους για να ισοφαρίσει και πάλι ο Σμολάρεκ. Τη λύση έδωσε ο Μικού λίγο πριν το τέλος, επισφραζίοντας μία καταπληκτική εμφάνιση.

Η σύνθεση της Βέρντερ Βρέμης: Ράινκε, Οβομογέλα, Αντρεάνσεν, Νάλντο, Σουλτς (87’ φαν Νταμ), Μπάουμαν, Φρινγκς, Μπορόφσκι (75’ Ντ. Γένσεν), Μικού, Κλόζε, Κλάσνιτς (83’ Βράνιες)


Φιορεντίνα - Ουντινέζε 4-2

Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο της επί του Παναθηναϊκού, στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ουντινέζε έπεσε...θύμα της εκπληκτικής Φιορεντίνα. Με τον Λούκα Τόνι να σκοράρει δύο γκολ και για τρίτη συνεχή αγωνιστική οι "βιόλα" επικράτησαν με 4-2 και έφθασαν τους επτά βαθμούς, ξεπερνώντας τον αντίπαλο τους, ο οποίος έμεινε έναν πόντο πίσω και παράλληλα γνώρισε την πρώτη της ήττα στην σεζόν, ενώ είδε την εστία της να παραβιάζεται για παρθενική φορά, αλλά με εμφατικό τρόπο.

Oι παίκτες του Κόσμι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με διαγώνιο σουτ του Μουντάρι στο 28', με τον μέσο της Ουντινέζε να σκοράρει για τρίτο συνεχή αγώνα στο Καμπιονάτο. Οι γηπεδούχοι έφθασαν στην ανατροπή πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Στο 39' ο Τόνι πάσαρε και ο Φιόρε εκτέλεσε, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο υψηλόσωμος επιθετικός χρίστηκε και σκόρερ.

Στο 78' ο Ιακίντα σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε και στην αντεπίθεση ο Ντονατέλ έκανε το 3-1 για τους "βιόλα". Τα πάντα τελείωσαν στο 89', με το δεύτερο γκολ του Τόνι, ο οποίος νίκησε με διαγώνιο σουτ τον Ντε Σάνκτις. Η Ουντινέζε απλώς μείωσε με πέναλτι του Ιακουίντα, ο οποίος αξιοποίησε την εσχάτη των ποινών που κέρδισε ο Μπαρέτο.

Η σύνθεση της Ουντινέζε: Ντε Σάνκτις, Μόττα, Νατάλι, Φελίπε, Ζενόνι, Πίντσι, Ομπόντο, Μουντάτι, Καντελά (74' Μπαρέτο), Ντι Νατάλε (53' Ντι Μικέλε), Ιακουίντα


Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 2-1

Αυτή τη φορά η μέτρια εμφάνιση της Μπαρτσελόνα δεν συνοδεύτηκε από νίκη όπως συνέβη στη Γερμανία με αντίπαλο τη Βέρντερ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Καταλανοί ηττήθηκαν 2-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν» και με μόλις τέσσερις βαθμούς σε τρία παιχνίδια βρίσκονται σε ανησυχητική κατάσταση.

Ο Ετό άνοιξε το σκορ στον αγώνα μόλις στο 5ο λεπτό, αλλά η απάντηση ήρθε μόλις επτά λεπτά αργότερα από τον Τόρες. Ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν σε αυτό το σκληρό παιχνίδι, ωστόσο αυτή που ευτύχησε να σκοράρει για ακόμα μία φορά ήταν η Ατλέτικο με τον Κέζμαν. Ακολούθως, το παιχνίδι έχασε το ρυθμό του, ενώ ο Πάμπλο Ιμπάνιεθ έκανε πολύ σκληρό φάουλ στον Ετό και αποβλήθηκε.

Οι «ροχιμπλάνκος» γύρισαν πολύ πίσω και η κυριαρχία της Μπαρτσελόνα δεν μετουσιώθηκε σε κάτι ουσιαστικό, παρά την άκρως επιθετική νότα που της έδωσε ο Ράικαρντ, με Λάρσον και Ινιέστα να πλαισιώνουν τον Ετό.

Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Ολεγκέρ, Πουγιόλ, Εντμίλσον, Φαν Μπρόνκχορστ, Μάρκες (58’ Λάρσον), Τσάβι, Ντέκο (76’ Φαν Μπόμελ), Ροναλντίνιο, Ζιουλί (66’ Ινιέστα), Ετό

News 24/7

24MEDIA NETWORK