Τα αποτελέσματα των αντιπάλων

Η γκέλα της Μπαρτσελόνα ξεχώρισε από τα αποτελέσματα των αντιπάλων του Παναθηναϊκού. Κατά τα άλλα, η Βέρντερ επανήλθε στις νίκες και ο Ιακουίντα στην εντεκάδα της Ουντινέζε.

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων

Η γκέλα της Μπαρτσελόνα ξεχώρισε από τα αποτελέσματα των αντιπάλων του Παναθηναϊκού. Κατά τα άλλα, η Βέρντερ επανήλθε στις νίκες και ο Ιακουίντα στην εντεκάδα της Ουντινέζε.


Μπαρτσελόνα-Σαραγόσα 2-2

Εντός έδρας γκέλα για τη Μπαρτσελόνα, η οποία έμεινε στο 2-2 με τη Σαραγοσα μέσα στο «Καμπ Νου», με τους Καταλανούς, μάλιστα. Να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 2-0 μέχρι το 78ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ. Ο Ετό είχε κλειστεί καλά από την άμυνα των φιλοξενουμένων, με αποτέλεσμα ο Ζιουλί, ο Ροναλντίνιο και ο Ντέκο να αναλαμβάνουν το φορτίο της επίτευξης γκολ. Εν τούτοις, στα μετόπισθεν, η Σαραγόσα ήταν απειλητική με τον Εβέρτον και τον Ντιέγκο Μίλιτο, αλλά ούτε και αυτή σκόραρε.

Στο δεύτερο μέρος, η Σαραγόσα ήταν αυτή που πανηγύρισε πρώτη. Ο Γκαμπριέλ Μιλίτο πήρε την κεφαλιά από τον Μάρκες και από την μικρή περιοχή των «μπλαουγκράνα» σκόραρε. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του αδερφού του, Ντιέγκο, να εκμεταλλευτεί λάθος του Ολεγέρ και να διπλασιάσει τα γκολ της Σαραγόσα.

Ο Ράικαρντ προχώρησε σε αλλαγές και η Μπαρτσελόνα έκλεισε τους αντιπάλους της στην περιοχή τους. Στο 78’ ο Τολέδο ανέτρεψε στον Φαν Μπόμελ και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Ο Ροναλντίνιο το εκτέλεσε (δις) και μείωσε. Οι Καταλανοί έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, είχαν και δοκάρι με τον Ετό, με τον Καμερουνέζο να πετυχαίνει τελικώς το πολυπόθητο γκολ στο 88ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Η συνθέση της Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Μπελέτι, Πουγιόλ, Ολεγέρ (62’ Φαν Μπόμελ), Φαν Μπρόνκχορστ, Μάρκες, Ντέκο, Ινιέστα (70’ Λάρσον), Ζιουλί (67’ Μέσι), Ροναλντίνιο, Ετό


Ουντινέζε-Λάτσιο 3-0

Η επιστροφή του Βιντσέντζο Ιακουίντα στην εντεκάδα της Ουντινέζε σήμανε το τέλος του αρνητικού σερί για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

H ομάδα του Σέρζε Κόσμι νίκησε 3-0 τη Λάτσιο στη «Φρίουλι» και επανήλθε στις νίκες μετά από ένα σερί τεσσάρων ηττών σε Καμπιονάτο και Τσάμπιονς Λιγκ.

Το σκορ άνοιξε ο Ιακουίντα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την Ουντινέζε που έφτασε σε δύο ακόμα τέρματα. Ένα δυνατό σουτ του Ντι Νατάλε διαμόρφωσε το 2-0 στο 85’ ενώ το σκορ έκλεισε ο Καντελά στο 90’ με ένα εξαιρετικό σκαφτό πλασέ.

Η σύνθεση της Ουντινέζε: Ντε Σανκτις, Μπερτότο, Φελίπε, Σενσίνι, Καντελά Ζενόνι, Βιντιγκάλ (85’ Τισόνε), Ομπόντο, Ιακουίντα, Ντι Μικέλε (72’ Ντι Νατάλε), Μουντάρι.


Χέρτα-Βέρντερ 1-2

Εκπληκτική ανατροπή για τη Βέρντερ Βρέμης, η οποία κέρδισε μέσα στο Βερολίνο τη Χέρτα, ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι το 85ο λεπτό. Η ομάδα του Τόμας Σάαφ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να απαντήσει στο τέλος και να πάρει τρεις βαθμούς που τη διατηρούν κοντά στην πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου.

Η Βέρντερ ήταν αυτή που είχε την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο στον πρώτο αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το γκολ, με τους Κλάσνιτς και Βαλντέζ να αποτελούν το δίδυμο της επίθεσης. Εν τούτοις, οι γηπεδούχοι είχαν κλείσει αποτελεσματικά τους διαδρόμους και οι καλές στιγμές για τη Βέρντερ ήταν ελάχιστες. Ανάλογος ήταν και ο αριθμός των επιθέσεων των γηπεδούχων, οι οποίοι αρκέστηκαν στο να τρέχουν μπροστά όταν έχαναν τη μπάλα οι αντίπαλοί τους.

Ωστόσο, το δεύτερο μέρος άρχισε θετικά για αυτούς. Ο Μπαστούρκ από τα πλάγια τροφοδότησε τον Πάντελιτς, αυτός πέρασε ωραία τη μπάλα από τον Ράινκε και ο επερχόμενος Νταρντάι άνοιξε το σκορ. Μάλιστα, η Χέρτα δεν σταμάτησε εκεί, και με ακόμα δύο καλές επιθέσεις απείλησε εκ νέου την εστία των φιλοξενούμενων, ωστόσο ο Μαρσελίνιο και ο Μπαστούρκ δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον τερματοφύλακα της Βέρντερ.

Η απάντηση της ομάδας της Βρέμη ήρθε στο 85’. Ο Μπορόφσκι υποδέχθηκε με τον καταλληλότερο τρόπο την πάσα του Οβομογέλα και ισοφάρισε. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Βαλντέζ εξιλεώθηκε για τις ευκαιρίες που έχασε κατά τη διάρκεια του αγώνα και σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, μη αφήνοντας περιθώρια στους γηπεδούχους να αντιδράσουν.

Η σύνθεση της Βέρντερ: Ράινκε, Οβομογέλα, Μπάουμαν, Νάλντο, Σουλτς, Φρινγκς, Βράνιες (72’ Γένσεν), Μπορόφσκι, Μικού, Κλάσνιτς, Βαλντέζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK