Τα αποτελέσματα των αντιπάλων

Βραχεία ήταν η παραμονή της Βέρντερ Βρέμης στο ρετιρέ του γερμανικού πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Τόμας Σάαφ έμειναν στην λευκή ισοπαλία απέναντι στο Ανόβερο εκτός έδρας και έτσι είδαν τη Μπάγερν Μονάχου να επανακάμπτει στην κορυφή.

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων

Από ένα αποτέλεσμα έφεραν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού. Η Μπαρτσελόνα δεν είχε πρόβλημα να ξεπεράσει την αντίσταση της Οσασούνα με 3-0, αν και θα χάσει τους
Μπελέτι (πέντε εβδομάδες) και Ντέκο (τρεις εβδομάδες), κάτι που σίγουρα δεν είναι δυσάρεστο για τους "πρασίνους". Η Βέρντερ Βρέμης έμεινε στη λευκή ισοπαλία απέναντι στο Ανόβερο, ενώ η Ουντινέζε ηττήθηκε εντός έδρας από την Ίντερ.


Ανόβερο-Βέρντερ Βρέμης 0-0

Βραχεία ήταν η παραμονή της Βέρντερ Βρέμης στο ρετιρέ του γερμανικού πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Τόμας Σάαφ έμειναν στην λευκή ισοπαλία απέναντι στο Ανόβερο εκτός έδρας και έτσι είδαν τη Μπάγερν Μονάχου να επανακάμπτει στην κορυφή.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με ενισχυμένα μετόπισθεν αλλά στο 12ο λεπτό, ο Βαλντές εκμεταλλεύτηκε την προσπάθεια του Οβομογέλα, δίχως όμως να νικήσει τον Ένκε. Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου πάντως βρήκε τους παίκτες του Έντβαν Λίνεν στο προσκήνιο, καθώς κρατούσαν σχετικά εύκολα τους Κλάσνιτς – Βαλντέζ εκτός περιοχής και προσπαθούσαν να απειλήσουν με Νταμπρόφσκι και Μπρντάριτς.

Στο δεύτερο μέρος, κύρια αιχμή για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Τόρστεν Φρινγκς, ο οποίος με μακρινά σουτ προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ αλλά η αποβολή του Φάρενχορστ οκτώ λεπτά πριν το τέλος, ανάγκασε τον Τόμας Σάαφ να σημάνει γενική υποχώρηση. Δεδομένου ότι το Ανόβερο κράτησε στο μηδέν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και είχε και ευκαιρίες, η Βέρντερ στραβοπάτησε απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο

Η σύνθεση της Βέρντερ Βρέμης
Ράινκε, Οβομογέλα, Φάρενχορστ, Νάλντο, Σουλτζ, Φρινγκς, Βράνιες, Μπορόφσκι, Μικού (63’ Γιένσεν), Κλάσνιτς (84’ Αντρέασεν), Βαλντέζ (63’ Κλόζε).


Μπαρτσελόνα - Οσασούνα 3-0

Επιστροφή στις νίκες για την Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε με 3-0 της Οσασούνα και ουσιαστικά προσφέρει στην Ρεάλ Μαδρίτης την ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Οι "μπλαουγκράνα", μετά τον αγώνα τους στην Αθήνα, είχαν ένα στείρο πρώτο μέρος με πολλές ευκαιρίες, αλλά κανένα γκολ.

Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, όμως, ο Ετόο αξιοποίησε σέντρα του Ροναλντίνιο και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Ο ίδιος παίκτης "χτύπησε" και έξι λεπτά αργότερα όταν ο Σιλβίνιο έκανσ την σέντρα και αυτός από κοντά πλάσαρε υποδειγματικά τον Ρικάρντο. To τελικό 3-0 ήταν υπόθεση Ζιουλί, με τον Γάλλο να σκοράρει στην επιστροφή του, έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Ροναλντίνιο.

To κακό για την "Μπάρτσα" είναι ότι ο Ντέκο δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και παρά το ότι ξεκίνησε έγινε αλλαγή στο 37', ενώ άτυχη στιγμή είχε και ο Μπελέτι, ο οποίος άφησε την θέση του στον Εντμίλσον (20') και όλοι πλέον περιμένουν την τελική διάγνωση για τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ.

Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα: Βίκτορ Βαλντέζ, Πουγιόλ, Ολεγκέρ, Σιλβίνιο, Μάρκεζ, Τσάβι, Μέσσι, Ροναλντίνιο, Ετόο (83' Ζιουλί), Ντέκο (37' Φαν Μπόμελ), Μπελέτι (20' Εντμίλσον)


Ουντινέζε-Ιντερ 0-1

Εντός έδρας ήττα γνώρισε η Ουντινέζε από την Ιντερ με 1-0, χωρίς μάλιστα να δείξει κάτι ιδιαίτερο. Οι «νερατζούρι» σκόραραν με τον Κρουζ, ο οποίος αντικατέστησε τον Αντριάνο που αποχώρησε τραυματίας. Εν τούτοις, ο πολύ καλός Βερόν και η απουσία καλής λειτουργίας της μεσαίας γραμμής των «μπιανκονέρι» έφεραν την πρώτη ήττα της Ουντινέζε στο «Φρίουλι» από την Ιντερ από το 1998.

Ο Ντι Μικέλε και ο Ιακουίντα αποτελέσαν τους μοναδικούς διακριθέντες των γηπεδούχων, οι οποίοι με σύστημα 3-5-2 προτίμησαν την τακτική των αντεπιθέσεων, απέναντι στην Ιντερ που είχε την κατοχή της μπάλας. Στο 36ο λεπτό ο Βερόν έβγαλε την ασίστ στον Κρουζ και ο Αργεντινός δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το πέμπτο φετινό του γκολ.

Η ομάδα του Σέρσε Κόσμι υποχωρεί κι άλλο στη βαθμολογία, αφού με τέσσερις νίκες και τέσσερις ήττες έμεινε στους δώδεκα βαθμούς και τη δέκατη θέση.

Η σύνθεση της Ουντινέζε: Ντε Σάκτις, Μπερτότο, Σενσίνι, Φελίπε, Τζενόνι (49’ Ντι Μικέλε), Πίντζι, Μουντάρι, Μάουρι (49’ Μοροζίνι), Καντελά (79’ Ροσίνι), Ντι Νατάλε, Ιακουίντα

News 24/7

24MEDIA NETWORK