Τα αποτελέσματα των αντιπάλων

Διαφορετικές "αποστολές" είχαν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπαρτσελόνα επικράτησε δύσκολα με 2-0 της Μάλαγα, με τους Ροναλντίνιο και Λάρσον να σκοράρουν. Ισοπαλία για την Ουντινέζε στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ασκολι (1-1), ενώ η Βέρντερ είχε υποχρεώσεις για το κύπελλο Γερμανίας, στο οποίο συνεχίζει έστω και δραματικά.

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων
Βέρντερ - Βόλφσμπουργκ 2-2

"Εσπασαν" καρδιές στο "Weserstadion" μέχρι η Βέρντερ Βρέμης να πάρει την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου της Γερμανίας. Η ομάδα του Τόμας Σάαφ επικράτησε με 5-4 στα πέναλτι της Βόλφσμπουργκ, ωστόσο δεν έδειξε αρκετά φρέσκια και δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τις αντεπιθέσεις των "λύκων".

Μάλιστα, ο Στιβ Μαρλέ δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι κινδύνευσαν να αποκλειστούν για πρώτη φορά εντός έδρας μετά από 17 χρόνια. Ο Γάλλος επιθετικός των φιλοξενούμενων σκόραρε στο 64’ και πάγωσε τους 19.000 φίλους των γηπεδούχων, μέχρι ο Κλόζε να ισοφαρίσει δύο λεπτά πριν το τέλος. Μάλιστα, ο διεθνής Γερμανός σκόραρε εκ νέου στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης, αλλά και πάλι ο Μαρλέ έφερε τα πράγματα στα ίσια στο τέλος της παράτασης.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί ο Ντ’ Αλεσάντρο και Νάλντο έχασαν τα πέναλτι για κάθε ομάδα, ωστόσο στο έκτο πέναλτι της Βόλφσμπουργκ αστόχησε ο Τιάμ και τελικώς η πρόκριση πήγε στην ομάδα του Τόμας Σάαφ.

Η σύνθεση της Βέρντερ Βρέμης: Ράινκε, Οβομογέλα, Φάρενχορστ, Νάλντο, Αντρεάσεν (71’ Χουντ), Μπάουμαν (79’ Βαλντέζ), Φρινγκς (110’ Λάγκερμπλομ), Μπορόφσκι, Γένσεν, Κλόζε, Κλάσνιτς

Η σειρά των πέναλτι

1-0 Κλάσνιτς
2-0 Γένσεν
3-2 Βαλντέζ
4-3 Μπορόφσκι
5-4 Χουντ




Ασκολι - Ουντινέζε 1-1

Η Ουντινέζε δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την ευκαιρία που της έδινε η τιμωρία της Ασκολι, η οποία έπαιζε στην Ανκόνα και χωρίς κόσμο. Η ομάδα του Σέρζε Κόσμι λίγο έλειψε να χάσει κιόλας, αλλά ο Βιντιγκάλ την έσωσε και της χάρισε τον βαθμό που την κράτησε στην μέση της βαθμολογίας.

Στο 18' η Ασκολι βρέθηκε μπροστά στο σκορ, με τον Φίνι να εκτελεί ένα φάουλ, το οποίο δεν μπόρεσε να σταματήσει ο Ντε Σάνκτις. Oι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν δίοδο προς την αντίπαλη εστία και το πρώτο μέρος έληξε 1-0.

Στην επανάληψη ο Κόσμι πέρασε κατά σειρά του Ντι Νατάλε, Μάουρι, Ροσίνι, αλλά αυτός που έδωσε την λύση ήταν ο Βιντιγκάλ στο 88', έπειτα από προσπάθεια του πρώτου, ο οποίος βοήθησε την Ουντινέζε να ανέβει επιθετικά στην επανάληψη.

Η σύνθεση της Ουντινέζε: Ντε Σάνκτις, Μπερτότο, Σενσίνι, Φελίπε, Ζενόνι (68' Ντι Νατάλε), Βιντιγκάλ, Πίντσι (78' Μάουρι), Μουντάρι, Καντελά, Ιακουίντα (83' Ροσίνι), Ντι Μικέλε


Μπαρτσελόνα - Μάλαγα 2-0

Για πολλοστή φορά φέτος η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε να επικρατήσει στο "Καμπ Νου". Οι "μπλαουγκράνα", χωρίς του τραυματίες Ντέκο και Μπελέτι, νίκησαν με 2-0 την Μάλαγα και για πρώτη φορά φέτος κατάφεραν να κερδίσουν σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Οπως και στην αναμέτρηση με την Οσασούνα οι παίκτες του Ράικαρντ έμειναν στο μηδέν στο πρώτο μέρος. Ο Ολλανδός πέρασε στο δεύτερο μέρος τον Ινιέστα στην θέση του Μάρκεζ, αλλά και πάλι δεν βρήκε λύσεις.

Τελικά αυτή ήρθε στο 80', με τους πρωταθλητές να κερδίζουν άλλο ένα πέναλτι στην σεζόν. Ο Ροναλντίνιο ανατράπηκε (;) από τον Χουάν Ροντρίγκεζ και σουτάροντας στην γνωστή του γωνία νίκησε τον Αρνάου, ο οποίος ήταν εκπληκτικός μέχρι τότε.

To τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 87' με ένα εξαιρετικό πλασέ του Λάρσον, που είχε πάρει στο 69' την θέση του Ετόο.

Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα Βίκτορ Βαλντέζ, Ολεγκέρ, Πουγιόλ, Σιλβίνιο, Εντμίλσον, Μάρκεζ (46' Ινιέστα), Τσάβι, Φαν Μπόμελ, Ζιουλί (61' Μέσι), Ροναλντίνιο, Ετόο (69' Λάρσον)

News 24/7

24MEDIA NETWORK