Τα αποτελέσματα των αντιπάλων

Στο... κατόπι της Μπάγερν Μονάχου παρέμεινε η Βέρντερ Βρέμης, η οποία κέρδισε με 4-1 την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. "Περίπατο" έκανε η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Σοσιεδάδ με 5-0, βαθμούς έχασε η Ουντινέζε (0-0 με την Παλέρμο).

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων

Βέρντερ Βρέμης - Αιντραχτ Φρανκφούρτης 4-1


Στο...κατόπι της Μπάγερν Μονάχου παρέμεινε η Βέρντερ Βρέμης. Η ομάδα του Τόμας Σάαφ, αν και βρέθηκε να ηττάται στο "Βέσερ Στάντιον" από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης ύστερα από γκολ του Γιάννη Αμαντίδη, βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει φτάνοντας στην επανάληψη σε θρίαμβο με 4-1.

Ο Τόμας Σάαφ δεν εξέπληξε με τις επιλογές του για την ενδεκάδα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν να τον αιφνιδιάσουν μόλις στο 19ο λεπτό. Ο Αμανατίδης, όπως προέιπαμε, βρήκε το κενό στην -προβληματική- άμυνα της Βέρντερ και νικώντας τον Ράινκε άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Στο υπόλοιπο πάντως του ματς, οι πράσινοι απέδειξαν πόσο ποιοτικοί ως ομάδα είναι από τη μέση και μπροστά. Πρώτα έφτασαν στην ισοφάριση (29'-Φρινγκς) και έπειτα άρχισε το πάρτι. Με πρωταγωνιστή τον Τιμ Μπορόφσκι, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα (52', 90'), η Βέρντερ διασκέδασε τον κόσμο της. Ενδιάμεσα των γκολ του νεαρού μέσου, ο Μίροσλαβ Κλόζε έκανε το 3-1.

Η σύνθεση της Βέρντερ: Ράινκε, Νάλντο, Οβομογέλα (75' Λάγκερμπλομ), Αντριάσεν, Σούλτς, Μπάουμαν, Μικού, Φρινγκς (70' Βράνιες), Μπορόφσκι, Κλοζε, Κλάσνιτς (65' Βαλντέζ)


Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Σοσιεδάδ 5-0

Σε... περίπατο εξελίχθηκε το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο "Καμπ Νου", αφού οι Καταλανοί κέρδισαν τους Βάσκους με 4-0 και τώρα θα ασχοληθούν απερίσπαστοι με την αναμέτρηση της4ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Φρανκ Ράικαρντ επιτίθετο κατά βούληση από την αρχή του αγώνα, μη θέλοντας να περάσειό,τι πριν απόμερικές μέρες, όταν χρειάστηκε τη βοήθεια της διαιτησίας και ογδόντα λεπτά αγωνιστικού χρόνου για να σημειώσει το πρώτο της γκολ στον αγώνα με τη Μάλαγα (2-0). Ετσι, στο 18ο λεπτό ο Ροναλντίνιο τροφοδότησε τον Φαν Μπόμελ και ο Ολλανδός άνοιξε το σκορ. Στο 35' οι δύο παίκτες ανέστρεψαν τους ρόλους τους και τελικώς ο Βραζιλιάνος χρίστηκε σκόρερ.

Μάλιστα, ο άσος της Μπαρτσελόνα δεν σταμάτησε εκεί και με εκτέλεση φάουλ το 59ο λεπτό σημείωσε το τρίτο γκολ της βραδιάς. Το 4-0 διαμορφώθηκε από τον Κάρλες Πουγιόλ με κεφαλιά στο 74' κι ενώ έξι λεπτά νωρίτερα η ομάδα του Χοσέ Αμορόρτου είχε μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ουράγκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το σκορ "έκλεισε»"ο Λάρσον με κεφαλιά στο 85’, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Ετό'ο.

Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Ολεγέρ, Πουγιόλ, Εντμίλσον, Σιλβίνιο, Ινιέστα, φαν Μπόμελ, Ζιουλί, Τσάβι (63’ Μότα), Ετό (80’ Λάρσον), Ροναλντίνιο (72’ Εθκέρο)


Ουντινέζε-Παλέρμο 0-0


Επιπλέον βαθμολογικό έδαφος στη μάχη για την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου έχασε η Ουντινέζε. Οι "μπιανκονέρι" δεν κατόρθωσαν να καταβάλουν την αντίσταση της πάντα αξιόμαχης Παλέρμο, καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα (0-0). Θα μπορούσαν μάλιστα οι νησιώτες να είχαν φύγει με τους τρεις βαθμούς από το "Φρίουλι", αν στις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο πρώτο ημίχρονο είχαν καταφέρει να βρουν στόχο.

Στην επανάληψη, ο Σέρζε Κόσμι ανακάτεψε την τράπουλα διαπιστώνοντας πως δίχως τους Ιακουίντα και τη Ντι Μικέλε στην επίθεση δύσκολα θα μπορούσε να βρει το δρόμο προς την επιτυχία. Η Ουντινέζε ανέβασε την απόδοση της και έφτασε προ της επίτευξης ενός γκολ με τον Βιντιγκάλ, όμως η προσπάθειά του δεν είχε ευτυχή -γι' αυτόν και την ομάδα του- κατάληξη. Έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης αφήνοντας την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Η σύνθεση της Ουντινέζε: Ντε Σάνκτις, Μπερτότο, Σενσίνι, Φελίπε, Μότα, Ομπόντο, Βιντιγκάλ (75' Πίντσι), Μάουρι, Μουντάρι, Ντι Νατάλε (72' Ντι Μικέλε), Ροσίνι (52' Ιακουίντα)








News 24/7

24MEDIA NETWORK