Τα αποτελέσματα των αντιπάλων

Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους σε Ισπανία και Γαλλία η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λιόν αντίστοιχα. Οι Καστιλιάνοι πέρασαν νικηφόρα από την Ανδαλουσία (2-0 τη Μπέτις), ενώ οι πρωταθλητές Γαλλίας έκαμψαν την αντίσταση της Σοσό (1-0). Στην 7η θέση της βαθμολογίας του νορβηγικού πρωταθλήματος τερμάτισε η Ρόζενμποργκ.

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων
Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους σε Ισπανία και Γαλλία η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λιόν αντίστοιχα. Οι Καστιλιάνοι πέρασαν νικηφόρα από την Ανδαλουσία (2-0 τη Μπέτις), ενώ οι πρωταθλητές Γαλλίας έκαμψαν την αντίσταση της Σοσό (1-0). Στην 7η θέση της βαθμολογίας του νορβηγικού πρωταθλήματος τερμάτισε η Ρόζενμποργκ.


Λιόν-Σοσό 1-0


Τρεις ημέρες πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον Πειραιά για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λιόν κατέβαλε με πολύ κόπο την αντίσταση της Σοσό στο Ζερλάν. Παρά το γεγονός πως ο Ζεράρ Ουγιέ δεν ξεκούρασε κάποιον από τους -θεωρητικά- βασικούς παίκτες του εν όψει του ταξιδιού στην Ελλάδα, οι πρωταθλητές αντιμετώπισαν δυσκολίες απέναντι στην ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό ομάδα από το Μοντπελιάρ, η οποία με βάση την άμυνα επεδίωξε να πάρει την ισοπαλία.

Το μοναδικό γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Φλοράν Μαλουντά στο 54ο βρίσκοντας τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα των κυανοκίτρινων με προσπάθεια στο πρώτο δοκάρι από σέντρα του Αμπιντάλ. Παρά το γκολ του διεθνή Γάλλου αλλά και τις αλλαγές του Ουγιέ, ο οποίος προσπάθησε να ανανεώση την ενδεκάδα του, η Λιόν δεν κατόρθωσε να παραβιάσει για δεύτερη φορά την εστία των φιλοξενούμενων.

Η σύνθεση της Λιόν: Κουπέ, Ντιατά, Αμπιντάλ, Κασάπα, Κρις, Μαλουντά (69' Γκοβού), Ντιάρα, Τιάγκο, Ζουνίνιο, Βιλτόρ (71' Φρεντ), Κάριου (90’ Μονσορό)




Ρόζενμποργκ-Τρομσό 1-1

Μετά από 13 χρόνια στην κορυφή η Ρόζενμποργκ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο νορβηγικό πρωτάθλημα τερματίζοντας στην 7ης θέση της βαθμολογίας. Ευχαριστημένοι πάντως θα πρέπει να είναι οι άνθρωποί της, αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα η ομάδακινδύνευε με υποβιβασμό.

Στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της για τη φετινή χρονιά, μπροστά σε 22.000 κόσμου που γέμισε το "Λέκερνταλ", η ομάδα του Πιέρ Ματίας Χέγκμο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Τρομσό. Το τελευταίο φετινό γκολ της Ρόζενμποργκ στο πρωτάθλημα πέτυχε ο νεαρός Μπράατεν στο 63ο λεπτό. Πλέον οι Νορβηγοί αφοσιώνονται στις υποχρεώσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτίστως την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη το βράδυ.

Η σύνθεση της Ρόζενμποργκ: Ε.Γιόνσεν, Μπάσμα, Κβάρμε, Ρίσεθ, Στένσαας, Έγκουρεν (47’ Βίσνες), Σόλι, Σκέλμπρεντ, Μπράατεν, Φ.Γιόνσεν, Στόρφλορ


Μπέτις-Ρεάλ Μαδρίτης 0-2

Επιστροφή στις νίκες για τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η ομάδα του Βαντερλέι Λουξεμπούργκο επικράτησε της Ρεάλ Μπέτις με 2-0 μέσα στο "Μανουέλ Ρουίθ ντε Λοπέρα" της Ανδαλουσίαςκαι βρίσκεται και πάλι σε τροχιά τίτλου.

Οι "μερέγκες" στάθηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και από τη στιγμή που είχαν έναν αρκετά δραστήριο Ρομπίνιο στη σύνθεσή τους, οι (σημαντικές) απουσίες των Ρονάλντο, Ζιντάν, Μπέκαμ και Ζούλιο Μπαπτίστα δεν φάνηκαν να επηρεάζουν την απόδοσή τους. Ο νεαρός Βραζιλιάνος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ της συνάντησης στο 30ό λεπτό του πρώτου μέρους, ύστερα από πάσα του έτερου προωθημένου των φιλοξενούμενων, του Ραούλ.

Οι προσπάθειες του Λορέντσο Σέρα Φερέρ να μεταβάλει το σκηνικό του αγώνα μέσω αλλαγών δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα, αντιθέτως, αυτές του Βραζιλιάνου τεχνικού της Ρεάλ αποδείχθηκαν πιο ουσιώδεις. Συγκεκριμένα, ο Μεχία αντικατέστησε τον Ντιόγκο στο 78ο λεπτό και στο επόμενο λεπτό ο αμυντικός των Καστιγιάνων σκόραρε. Ετσι, έχοντας διασφαλίσει τη νίκη, ο Λουξεμπούργκο έβαλε και δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές (Ντε λα Ρεντ, Γιουράδο), οι οποίοι είχαν εντυπωσιάσει στα φιλικά του καλοκαιρού, ώστε να ξεκουράσει τους βασικούς του παίκτες εν όψει των υποχρεώσεων για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η σύνθεση της Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Σαλγάδο (82’ Ντε λα Ρεντ), Γούντγκεϊτ, Ελγέρα, Ρομπέρτο Κάρλος, Σέρχιο Ράμος, Πάμπλο Γκαρσία, Ντιόγκο (78’ Μεχία), Ραούλ, Ρομπίνιο (90’ Γιουράδο)






News 24/7

24MEDIA NETWORK