Τα αποτελέσματα των αντιπάλων

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στα εγχώρια πρωταθλήματά τους οι τρεις από τους τέσσερις αντιπάλους του ΠΑΟΚ. Η μόνη που δεν πήρε τους βαθμούς της νίκης ήταν η Σουτγκάρδη (ισοπαλία με Χέρτα). Αντίθετα, Σαχτάρ, Ραπίντ Βουκουρεστίου και Ρεν εξασφάλισαν τους τρεις βαθμούς.

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων
Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στα εγχώρια πρωταθλήματά τους οι τρεις από τους τέσσερις αντιπάλους του ΠΑΟΚ. Η μόνη που δεν πήρε τους βαθμούς της νίκης ήταν η Σουτγκάρδη (ισοπαλία με Χέρτα). Αντίθετα, Σαχτάρ, Ραπίντ Βουκουρεστίου και Ρεν εξασφάλισαν τους τρεις βαθμούς.


Στουτγκάρδη-Χέρτα 3-3

Την τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία της στο πρωτάθλημα σημείωσε η Στουτγκάρδη, η οποία ήρθε 3-3 κόντρα στη Χέρτα σε ένα "χορταστικό" παιχνίδι. Η ομάδα του Τζιοβάνι Τραπατόνι δεν κατάφερε ούτε και τώρα να κερδίσει στην έδρα της και υποχώρησε στην ένατη θέση της βαθμολογίας της Bundesliga με 13 βαθμούς σε έντεκα αγώνες.

Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, βρέθηκαν πίσω στο σκορ σχετικά νωρίς, αφού ο Κάιρο άνοιξε το σκορ στο όγδοο λεπτό, ενώ η ομάδα του Βερολίνου είχε ευκαιρίες στη συνέχεια για να διπλασιάσει τα τέρματά της. Η απάντηση άργησε και ήρθε στο 51’ με σκόρερ τον Λιουμπόγια, αφού μέχρι τότε η Στουτγκάρδη δύσκολα έβρισκε το δρόμο προς την εστία της Χέρτα. Ο Κακάου κατάφερε να βάλει τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ στο 66’, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Ράφαελ ισοφάρισε.

Στο 76ο λεπτό, η διαρκής πηγή κινδύνου των φιλοξενούμενων, ο Μαρσελίνιο, σκόραρε με τη σειρά του και το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι στη συνέχεια ήταν να ισοφαρίσουν με τον Γκόμεζ έξι λεπτά πριν το τέλος, όσος χρόνος δηλαδή είχε περάσει από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Η σύνθεση της Στουτγκάρδης: Χέινεν, Στραντζλ, Φερνάντο Μέιρα, Ντελπιέρ, Μάγκνιν, Μέισνερ, Σόλντο (46’ Γκρόνκιερ), Γκέντνερ (78’ Γκόμεζ), Τίφερτ, Λιουμπόγια, Στρέλερ (46’ Κακάου)


Ρεν-Μετς 2-1

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της σημείωσε η Ρεν, η οποία δείχνει να ανακάμπτει μετά από μία σχετικά άσχημη αρχή. Η ομάδα του Λάζλο Μπολόνι επικράτησε με 2-1 της Μετς, "σκαρφαλώνοντας" στην έβδομη θέση του πίνακα της βαθμολογίας της Ligue 1.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ. Στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Φρέι από τα δεξιά τροφοδότησε τον Ουτάκα, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ. Η ομάδα της Βρετάνης διπλασίασε τα τέρματά της με αντιστροφή ρόλων των προηγούμενων πρωταγωνιστών, αφού ύστερα από προσπάθεια του Ουτάκα στο 57ο λεπτό του αγώνα, ο Ελβετός σκόραρε, δίνοντας ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα του.

Η ουραγός Μετς, μάλιστα, ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, αφού ο αρχηγός της, ο Προμέντ, πήρε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε δέκα λεπτά (62’ και 72’) και αποβλήθηκε. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 91ο λεπτό με τον Τουμ.

Η σύνθεση της Ρεν: Πουπλίν, Ουαντού, Εντμαν, Αντάιλτον, Ζουρκούφ (78’ Μβουέμπα), Μπία, Ντιντό (73’ Φατί), Μοντερούμπιο, Ουτάκα, Φρέι (82’ Σόου)


Τσερνομόρετς-Σαχτάρ 0-1


Ακλόνητη στην κορυφή της βαθμολογίας του ουκρανικού πρωταθλήματος παραμένει η Σαχτάρ Ντόνετσκ. Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέκου, αν και δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Τσερνομόρετς (τρίτη στη βαθμολογία), πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη με την Ντιναμό Κιέβουγια τον τίτλο. Το γκολ, με το οποίο οι φιλοξενούμενοι έφυγαν αλώβητοι από την Οδησσό, σημειώθηκε στο 61ο λεπτό του ματς από τον Βραζιλιάνο επιθετικό Μπραντάο.

Το πόσο πάντως σημαντική αλλά και δύσκολη ήταν η νίκη της Σαχτάρ φάνηκε από τα λόγια του Λουτσέσκου μετά το τέλος του ματς: " Ηταν το δυσκολότερο παιχνίδι που δώσαμε μέχριτώρα. Δυσκολευτήκαμε πολύ, όμως οι αλλαγές στην επανάληψη μας βοήθησαν πάρα πολύ ".

Η σύνθεση της Σαχτάρ: Σούτκοφ, Σρνα, Λεβαντόφσκι, Σεϊχάν, Σέφτσουκ (58' Ρατ), Τίμοστσουκ, Ντουλτζάι, Ελάνο (86' Φερναντίνιο), Μάριτσα (56' Βορομπέι), Μπραντάο




Φαρούλ-Ραπίντ Βουκουρεστίου 1-2


Δεκαπέντε λεπτά ήταν αρκετά προκειμένου η Ραπίντ Βουκουρεστίου να φύγει με το διπλό από την Κοστάντζα. Οι πρωτευουσιάνοι πετυχαίνοντας δύο γκολ κατά τη διάρκεια του πρώτου τετάρτου της αναμέτρησης επικράτησαν της τοπικής Φαρούλ με 2-1 και αναρριχήθηκαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, επτά πόντους μακριά από την κορυφή.

Σκόρερ της ομάδας του Ρασβάν Λουτσέσκου ήταν οι Μπούγκα (9’) και Νικουλάε (15’). Οι γηπεδούχοι μείωσαν στις αρχές της επανάληψης, όμως η Ραπίντ δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το προβάδισμα που είχε εξασφαλίσει από πολύ νωρίς.

Η σύνθεση της Ραπίντ: Κόμαν, Μ.Κονστναντίν, Μαφτέι, Ράντα, Μπαντόι, Μαλνταρασάνου, Ιλες, Καραμιάν, Μπούγκα (79' Βασιλάτσε), Νικουλάε (90' Μπουρντουγιάν), Ν.Κονσταντίν (60' Ντίτσα)










News 24/7

24MEDIA NETWORK