Τα αποτελέσματα των αντιπάλων

Με δύο νίκες και μία ήττα συνοδεύτηκαν οι αγώνες των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο διήμερο. Η Μπαρτσελόνα έφθασε τις έξι συνεχείς νίκες στο πρωτάθλημα με το εντυπωσιακό 4-1 επί της Σανταντέρ. Τρίποντο και την Ουντινέζε μέσα στην έδρα της Πάρμα, με την Βέρντερ να είναι η μόνη που γνώρισε την πίκρα της ήττας.

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων
Με δύο νίκες και μία ήττα συνοδεύτηκαν οι αγώνες των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο διήμερο. Η Μπαρτσελόνα έφθασε τις έξι συνεχείς νίκες στο πρωτάθλημα με το εντυπωσιακό 4-1 επί της Σανταντέρ. Τρίποντο και την Ουντινέζε μέσα στην έδρα της Πάρμα, με την Βέρντερ να είναι η μόνη που γνώρισε την πίκρα της ήττας.
Σάλκε-Βέρντερ Βρέμης 2-1
Σημαντική νίκη πήρε η Σάλκε στην προσπάθειά της να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή, αφού επικράτησε με 2-1 της Βέρντερ Βρέμης με δύο γκολ του Κουράνι. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν αντεπεξήρθε στις απαιτήσεις του αγώνα και πλέον έμεινε τρίτη στη βαθμολογία της Bundesliga.

Μόλις στο δεύτερο λεπτό της συνάντησης, στην πρώτη καλή στιγμή, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα της αντίπαλης εστίας. Ο Κουράνι εκμεταλλεύτηκε μία ολιγωρία της αντίπαλης άμυνας και έγραψε το 1-0. Χωρίς τους Κλόζε και Κλάσνιτς λόγω τραυματισμών, η Βέρντερ υποτίθεται ότι θα είχε προβλήματα, ωστόσο στο πρώτο μέρος είχε τη μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες. Με αιχμή του δόρατος τον Βαλντέζ, οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές καλές στιγμές για να ισοφαρίσουν, ωστόσο αυτό το έπραξαν στο δεύτερο μέρος.

Ηταν το 56ο λεπτό όταν ο Οβομογέλα εκτέλεσε το κόρνερ και ο επιθετικός της Βέρντερ βρέθηκε ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι και δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα από απόσταση τεσσάρων μέτρων. Εν τούτοις, η άμυνα της αντιπάλου του Παναθηναϊκού ήταν αυτή που για ακόμα μία φορά την πρόδωσε. Ο Κομπιασβίλι έπιασε το σουτ στο 64’, ο Ράινκε απέκρουσε, αλλά αποδέκτης της μπάλα έγινε ο Κουράνι, ο οποίος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Ένα προβάδισμα που διατηρήθηκε (χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια ομολογουμένως) μέχρι το τέλος του αγώνα.

Η σύνθεση της Βέρντερ Βρέμης: Ράινκε, Οβομογέλα, Φάρενχορστ, Νάλντο, Σουλτζ, Βράνιες (70' Χουντ), Μπάουμαν, Φρινγκς, Μικού, Μπορόφσκι, Βαλντέζ


Πάρμα - Ουντινέζε 1-2
Η επιστροφή της Ουντινέζε στις εγχώριες υποχρεώσεις στέφθηκε με τον καλύτερο τρόπο, μετά το διπλό επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Για δεύτερη συνεχή αγωνιστική οι παίκτες του Κόσμι έφθασαν στην νίκη, η οποία ήρθε μέσα στο "Ενιο Ταρντίνι" επί της Πάρμα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 46' με τον Μπαρέτο να αξιοποιεί πάσα του Ιακουίντα. Στο 22' ο Μάουρι είχε πανηγυρίσει, αλλά ο επόπτης ακύρωσε το γκολ και δεν επέτρεψε στην Ουντινέζε να πάρει πιο πριν το προβάδισμα.

Oπως και στο πρώτο γκολ έτσι και στο δεύτερο ο Ιακουίντα βρήκε τον Μπαρέτο και στο 48' οι παίκτες του Κόσμι πήραν αέρα δύο τερμάτων, με τον ίδιο σκόρερ. Οι "παρμέντσι" αντέδρασαν με τον Κοράντι, αλλά κάπως καθυστερημένα, αφού στο 89' ο υψηλόσωμος επιθετικός αξιοποίησε σέντρα του Μαρκιόνι, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Μουντάρι, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο στο 35'.

H σύνθεση της Ουντινέζε: Ντε Σάνκτις, Μπερτότο, Σενσίνι, Φελίπε, Ζενόνι, Μάουρι, Ομπόντο, Μουντάρι (35' Βιντιγκάλ), Καντελά (68' Τισόνε), Ιακουίντα, Μπαρέτο (77' Ντι Μικέλε)


Μπαρτσελόνα - Σανταντέρ 4-1
Η έκτη συνεχόμενη νίκη της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα ήταν αναμενόμενη, κόντρα στην αδύναμη Σανταντέρ. Ωστόσο, οι κάτοχοι του τίτλου είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα στην έναρξη της σεζόν, τα οποία δείχνουν να έχουν λύσει, με την ομάδα την Καντάμπρια να νιώθει την διαφορά φεύγονταν από το "Καμπ Νου" με το σκορ να γράφει 4-1 υπέρ των "μπλαουγκράνα".

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα του Ράικαρντ. Ο Μάρκεζ κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Αουάτ...ψώνισε τον Ροναλντίνιο και του στέρησε προσωρινά την ευκαιρία να σκοράρει. Αντίθετα με τον Βραζιλιάνο ο Ετόο αποδείχθηκε πιο φερέγγυος και στο 30' άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Ολα είχαν πάρει τον δρόμο τους για τους πρωταθλητές. Στο 51' ο Μέσσι έκανε το 2-0 και πέντε λεπτά αργότερα ο "Ρόνι" δεν λάθεψε και πάλι από την άσπρη βούλα, με τον Αουάτ να μην αντιδρά καθόλου. Ο Σιλβίνιο πρόσθεσε το όνομα του στην λίστα των σκόρερ και ο Αγκάνθο μείωσε με πέναλτι στο 71', πριν ο Αγκάνθο πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια στο 75'

Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα: Βαλντέζ, Πουγιόλ, Μάρκεζ, Σιλβίνιο, Μπελέτι (80' Γκάμπρι), Εντμίλσον (69' Ινιέστα), Τσάβι, Ντέκο, Μέσσι (66' Ζιουλί), Ετόο, Ροναλντίνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK