Τα αποτελέσματα των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στους ελέγχους του ΕΣΚΑΝ

Ο ΕΣΚΑΝ δεν έχει κανένα λόγο να... πανικοβάλλεται με τον αντιντόπινγκ έλεγχο ενόψει του μεγάλου τελικού του Σαββάτου. Εχει φροντίσει μέσα στη σεζόν άλλωστε να περάσει από τις "ακτίνες" του τόσο την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε ποια ήταν τα αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στους ελέγχους του ΕΣΚΑΝ

Πολύ μελάνι χύθηκε τις τελευταίες ημέρες για τον αντιντόπινγκ έλεγχο στον τελικό του Κυπέλλου το προσεχές Σάββατο.

Ο ΠΑΟΚ, σε μία κίνηση περισσότερο επικοινωνιακή παρά ουσίας, ζήτησε από τον ΕΣΚΑΝ να υποβληθούν πέντε παίκτες από κάθε ομάδα σε έλεγχο μετά το παιχνίδι αντί για δύο που προβλέπεται.

Ο ΕΣΚΑΝ, όπως ενημέρωσε το Contra.gr από το απόγευμα της Δευτέρας, δεν πρόκειται να αλλάξει τις μεθόδους του και δεν έχει και κανένα λόγο να το κάνει. Αλλωστε τις δύο ομάδες τις ξέρει απ' έξω και ανακατωτά.

Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες, τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ έχουν περάσει από τουλάχιστον έναν ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΟ έλεγχο κατά τη διάρκεια της σεζόν. Τονίζουμε τη λέξη "απροειδοποίητο" γιατί έχει ιδαίτερη σημασία. Οι έλεγχοι αυτοί διεξάγονται εκτός αγώνα, σε χρόνο που δεν γνωρίζει ο αθλητής και η ομάδα (άρα, θεωρητικά δεν έχουν τη δυνατότητα να "προετοιμαστούν").

Τέτοιου είδους έλεγχοι έγιναν και στις δύο ομάδες κατά τη διάρκεια της σεζόν χωρίς να υπάρξει το παραμικρό ύποπτο εύρημα. Αντιθέτως, οι ποδοσφαιριστές που υποβληθηκαν σε έλεγχο αποδείχθηκαν απολύτα "καθαροί" γεγονός που χαροποίησε και τους ελέγχοντες.

Είναι έτσι απολύτως λογικό το γιατί στον ΕΣΚΑΝ δεν υπάρχει ο παραμικρός πανικός σε σχέση με τον έλεγχο στον τελικό. Ούτε η ΑΕΚ ούτε ο ΠΑΟΚ έχουν φοβηθούν κάτι γιατί μέσα στη χρονιά απέδειξαν την "αθωότητά" τους κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK