Λίλα, Περόνε και... Μασούντ πρωταθλητές στις κίτρινες!

Ποιος είναι ο παίκτης με τις δυο αποβολές, έντεκα κίτρινες σε 17 παιχνίδια της Super League; Ποιο το δεκάρι με τις... δέκα κίτρινες και ποιος ο τερματοφύλακας... συλλέκτης καρτών; Οι απαντήσεις στο κείμενο.

Λίλα, Περόνε και... Μασούντ πρωταθλητές στις κίτρινες!
villafanies masoud perone lila

Τρεις αγωνιστικές απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα και από την ερχόμενη Κυριακή (8/4) όλα τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα την ίδια ώρα (19:30) για λόγους... διαφάνειας.

Έχοντας φτάσει σχεδόν μέχρι το τέλος, λοιπόν, είπαμε να ρίξουμε μία ματιά στα στατιστικά των παικτών και ειδικότερα των μεσοεπιθετικών. Αυτό που μας έκανε εντύπωση, είναι πως ορισμένοι από αυτούς έχουν μία τάση στις... κάρτες και συγκεκριμένοι τις αποβολές!

ΛΙΛΑ ΚΑΙ ΒΡΑΝΙΕΣ

Ο άσος του ΠΑΣ Γιάννινα και και αυτός της ΑΕΚ έχουν πετύχει κάτι... μοναδικό. Ξεκινώντας από τον Αλβανό, μετρά 17 συμμετοχές με 11 κίτρινες και 2 κόκκινες! Από την άλλη πλευρά ο Βόσνιος έχει 11 συμμετοχές, 7 κίτρινες και 1 κόκκινη. Από κοντά και ο Εμάνουελ Περόνε του Ηρακλή, ο οποίος αν και επιθετικός έχει 10 κίτρινες και 1 κόκκινη σε 21 συμμετοχές.

Η λίστα με τους "άτακτους" δεν σταματάει εδώ. Ο Σοτζέι Μασούντ του Πανιώνιου παρότι δεν φημίζεται για το μαρκάρισμα, έχει καταφέρει να πάρει 10 κίτρινες σε 24 συμμετοχές, οι περισσότερες για διαμαρτυρίες. Στην ίδια κατηγορία και το Λούκας Βιγιαφάνιες με 8 κίτρινες σε 26 παιχνίδια.

Κλείνοντας, ο Τζόναθαν Λόπεθ της Βέροιας αν και τερματοφύλακας έχει δεχθεί 5 κίτρινες σε 22 παιχνίδια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK