Τα δάκρυα του Τσέρτσι (VIDEO)

Απαρηγόρητος ήταν μετά από το τέλος της αναμέτρησης με την Φιορεντίνα ο Αλέσιο Τσέρτσι, ο οποίος αστόχησε σε πέναλτι για την Τορίνο, χάνοντας την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, η οποία έμεινε έτσι εκτός Ευρώπης. Δείτε σε VIDEO το χαμένο πέναλτι του Τσέρτσι και το ξέσπασμά του μετά από το τέλος του αγώνα.

Τα δάκρυα του Τσέρτσι (VIDEO)

Εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων έμεινε η Τορίνο, η οποία δεν κατάφερε να επικρατήσει την Φιορεντίνα και με το ισόπαλο 2-2, τερμάτισε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Serie A, 1 βαθμό κάτω από την Πάρμα.

Ο Αλέσιο Τσέρτσι είχε την ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης να δώσει προβάδισμα στην Τορίνο, αναλαμβάνοντας την εκτέλεση πέναλτι για την ομάδα του, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να ευστοχήσει.

Τα δάκρυα του Τσέρτσι (VIDEO)

Μετά από το σφύριγμα της λήξης, ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Τορίνο, ξέσπασε βάζοντας τα κλάματα για το άστοχο πέναλτι και τη χαμένη ευκαιρία να γίνει ο ήρωας της ομάδας. Τελικά, κερδισμένη ήταν η Πάρμα, η οποία νίκησε 2-0 τη Λιβόρνο και εξασφάλισε την έξοδο στο Europa League.

Τα δάκρυα του Τσέρτσι (VIDEO)

Δείτε το χαμένο πέναλτι...

Και το ξέσπασμα του Τσέρτσι...

Διαβάστε ακόμη:

38η αγ.: Κατοστάρα με 100% στο Τορίνο η Γιουβέντους, γκολ ο Φετφατζίδης, εκτός Ευρώπης η Μίλαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK