Τα… δεδικασμένα της υπόθεσης Μιραλάς
Το Σάββατο, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", θα μάθει ο Ερνέστο Βαλβέρδε αν θα έχει στην διάθεση του όχι μόνο τον Κέβιν Μιραλάς, αλλά και τους Τοροσίδη, Ιμπαγάσα.
Ο “Τόρο” αισθανόταν καλύτερα την Παρασκευή, πήρε μέρος στην προπόνηση, αλλά κάποιες αμφιβολίες για την αγωνιστική του ετοιμότητα εξακολουθούν να υπάρχουν, όπως και για τον Ιμπαγάσα που ένιωσε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και αποχώρησε.
Στον Ολυμπιακόεκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για τη συμμετοχή των δυο παικτών στον αγώνα εναντίον του Αρη, ενώ περιμένουν το Σάββατο να ακούσουν από τη δευτεροβάθμια επιτροπή τηςΕΠΟ ότι “έπεσε” η ποινή των δυο αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Μιραλάς για την αποβολή του στο ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.
Κατά την εκδίκαση της έφεσης, ονομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού Βασίλης Γκαγκάτσης θαεπικαλεστεί περιπτώσεις παικτών που για ανάλογα περιστατικά, όπως αναγράφονται στο φύλλο αγώνα, τιμωρήθηκαν με μια αγωνιστική. Από χθες το μεσημέρι ο Β.Γκαγκάτσης “ξεσκονίζει”τέτοιες περιπτώσεις και σε αυτά τα δεδικασμένα θα στηριχτεί ο Ολυμπιακός προκειμένου να επιτύχει την απαλλαγή του Μιραλάς.
Πιο χαρακτηριστική αυτή του Βιεϊρίνια στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίοςτιμωρήθηκε με μια αγωνιστική γιατί απώθησε βίαια τον Μπαστία, όπως αναγραφόταν στο φύλλο αγώνα. Σχετική υπόθεσηκαιεκείνη του Πιερ Ισά, που στις 27/2/2008 στον αγώνα ΟΦΗ – Βέροια, χτύπησε τον αντίπαλό του Καμάλ και ενώ τιμωρήθηκε αρχικά με δύο αγωνιστικές, στην επιτροπή εφέσεων η ποινή του μειώθηκε σε μία. Το ίδιο συνέβη και με τον Γάλλοάλλοτε ποδοσφαιριστή του Εθνικού Αστέρα Ντιά Γερό, ο οποίος για ανάλογο παράπτωμα στις 18/3/2007 στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Πειραιώς είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική.