Τα δεδομένα της υπόθεσης Μιλιβόγεβιτς

Σε ποιες χώρες ακούγεται έντονα το όνομά του καιαπό πού μπορεί να φέρει πρόταση με οκταψήφιο νούμερο ο μάνατζέρ του Σέρβου, Φάλι Ραμαντάνι.

Τα δεδομένα της υπόθεσης Μιλιβόγεβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι ο… "Φορτούνης του 2015". Ο ντόρος είχε δημιουργηθείγύρω από το όνομα του Κώστα πέρσι τέτοια εποχή, το ίδιο συμβαίνει και φέτος με τον Σέρβο και πιθανότατα σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό.

Βγήκε ο Σέρβος άσος σε Μέσο της πατρίδας του και είπε ότι δεν γνωρίζει τίποτα περί προσφορώνστον Ολυμπιακό. Έχει μείνει και εκείνος στη φημολογία. Η αλήθεια είναι ότι στο λιμάνι δεν έχουν κάτι χειροπιαστό. Και σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότιτους άρεσε και η δήλωση που έκανε ο Λούκα στους συμπατριώτες του. Να σας την θυμίσουμε; «Ο Ολυμπιακός αποφασίζει και κρίνει τι είναι καλύτερο για μένα και την ομάδα. Απ' όσο ξέρω ο Ολυμπιακός δεν θέλει να αλλάξω ποδοσφαιρικό περιβάλλον τον Γενάρη. Εγώ θα ήθελα να κερδίσω έναν ακόμα τίτλο με την ομάδα». Έδειξε ότι θέλει να συνεχίσει στο λιμάνι και δεν ακούει τις διάφορες "σειρήνες".

OΓενάρης αναμένεται «καυτός», τόσο για τον Μιλιβόγεβιτς, όσο και για τον Ιντέγιε. Αλλά ας πάμε στον Λούκα για τον οποίο αρκετές ομάδες έχουν έρθει στο Φάληρο για τα… μάτια του!

Αποδείχθηκε στην πορεία και μέσα από διάφορα δημοσιεύματα ότι οι Λεβερκούζεν και Γουέστ Χαμ για παράδειγμα, δεν ερχόντουσαν για… βόλτα στην Ελλάδα. Ερχόντουσαν με στόχο να δουν τον Σέρβο.

Τι «παίζεται» τελικά με τον Λούκα; Πόσο κοντά ή μακριά είναι τα διάφορα σενάρια των τελευταίων μηνών; Είναι γεγονός ότι η πληροφόρηση γύρω από τον Μιλιβόγεβιτς είναι «φτωχή». Κι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον μάνατζέρ του, Φάλι Ραμαντάνι που ξέρει να κρατάει μυστικά….

Ας δούμε λοιπόνένα-ένα τα δεδομένα που έχουμε μάθει από διάφορες πηγές του εξωτερικού:

1) Σε δύο χώρες ακούγεται έντονα το όνομα του Μιλιβόγεβιτς. Σε Αγγλία και Ρωσία. Κι αν για την Ρωσία είναι λίγο – πολύ αναμενόμενο, αφού η Ζενίτ έχει μία διαχρονική καψούρα για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την Αγγλία. Πριν από λίγες μέρες η «DailyStar» έγραψε ότι η Γουέστ Χαμ εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.Tα «σφυριά» έχουν εμφανιστεί τρεις φορές στο Καραϊσκάκη. Και τις τρεις φορές ήταν στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Έστω και με καθυστέρηση βγήκαν δημοσιεύματα στην Αγγλία για την Γουέστ Χαμ και τον Μιλιβόγεβιτς.

2) Σύμφωνα με πληροφορίες τουContra.grαπό την Αγγλία, ο Λούκα έχει πέραση στο νησί. Προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται κάτι για την Γουέστ Χαμ, αλλά εκτιμούν ότι το δημοσίευμα της «DailyStar» δεν ήταν απλώς ακόμαένα σενάριο από αυτά που γράφονται κατά κόρον σε μεταγραφικές περιόδους. Με λίγα λόγια εκτιμούν ότι ο ρεπόρτερ που υπέγραψε το συγκεκριμένο κείμενο, δεν πρέπει να το έβγαλε από την… κοιλιά του. Από την άλλη, αυτό που μας μεταφέρθηκε είναι ένας προπονητής δεν τον έχει βγάλει από το μυαλό του και αυτός ακούει στο όνομα τουΡανιέρι. Θα τον ήθελε στην Λέστερ, αλλά τα 12εκ. ευρώ (μίνιμουμ) που ζητάει ο Ολυμπιακός, θεωρούνται υπερβολικά για τις «αλεπούδες».

3) Άλλο ένα δεδομένο είναι ότι στο εξωτερικό συζητιέται έντονα ότι ο Μιλιβόγεβιτς διανύει την τελευταία του σεζόν στον Ολυμπιακό. Αν δεν φύγει δηλαδή τον Ιανουάριο (σ.σ. το θεωρούν δύσκολο στην παρούσα φάση), θα φύγει σίγουρατο καλοκαίρι. Το έχουν κάτι παραπάνω από σίγουρο.

4) Ο μάνατζέρ του Φάλι Ραμαντάνι που δραστηριοποιείται σε Πορτογαλία, Ρωσία, Αγγλία και… Κίνα, έχει αφήσει να εννοηθεί ότι μπορεί να φέρει πρόταση για τον Λούκα ακόμα και 20 εκατομμυρίων ευρώ! Υπερβολικό το νούμερο, μοιάζει με κάτι παραπάνω από εξωπραγματικό, αλλά ο Ραμαντάνι αυτό διαδίδει στην πιάτσα. Πάντως, το καλοκαίρι που μας πέρασε, όταν μπήκε η Ζενίτ στη διαδικασία να «ενοχλήσει» τον Ολυμπιακό, πρόσφερε κάτι παραπάνω από…4 εκ.!

Τίποτα δηλαδή… Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται στη Ρωσία. Στον Ολυμπιακό πάντωςποτέ δεν διαρρέουν προς τον Τύπο πότε φτάνει μία πρόταση και κυρίως το ύψος της προσφοράς. Στο μεταξύ, πληροφορίες ανέφεραν στα τέλη Αυγούστου ότι και η Φιορεντίνα είχε κάνει κρούση στους "ερυθρόλευκους", αλλά και η πρόταση των "βιόλα" απείχε από τις απαιτήσεις των Πειραιωτών.

5) Ο Μιλιβόγεβιτς δεν δείχνει να «καίγεται» να φύγει τον Ιανουάριο. Είχε πει στο παρελθόν ότι θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και αυτό είναι απολύτως λογικό. Αλλά προς το παρόν δεν βγάζει μία εικόνα προς τα έξω ότι θα πιέσει με κάθε τρόπο τον Ολυμπιακό να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο. Ίσα-ίσα που βγάζει μία εικόνα ότι θέλει να μείνει εώς το καλοκαίρι και μετά… βλέπουμε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK