Τα δέκα καλύτερα γκολ των MSN

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε ονειρικά την σεζόν κατακτώντας το τρεμπλ και τεράστιο μέρος αυτής της επιτυχίας οφείλεται στην τρομερή επιθετική τριάδα, Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ. Δείτε σε VIDEO τα δέκα καλύτερα τους γκολ και για τις τρεις διοργανώσεις.

Τα δέκα καλύτερα γκολ των MSN

Προτού καλά καλά η Μπαρτσελόνα κατακτήσει κάποιον από τους τρεις της τίτλους, οι "τρομακτικές" επιδόσεις των Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ είχαν προκαλέσει ήδη το ερώτημα αν οι MSN είναι η καλύτερη τριπλέτα στην ιστορία.

Λίγο καιρό αργότερα, οι τρεις τους πιστοποίησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την απίστευτη τους χρονιά, βοηθώντας κάτι παραπάνω από τα μέγιστα, ώστε οι "μπλαουγκράνα" να κατακτήσουν το τρεμπλ και να γίνουν η πρώτη ομάδα στα χρονικά που το καταφέρνει για δεύτερη φορά.

Καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν, οι MSN είχαν τρομερές συνεργασίες, απίστευτες ατομικές ενέργειες και γενικότερα προσέφεραν πλούσιο θέαμα και μαγικές στιγμές, έχοντας μεταξύ τους μία μορφή... τηλεπάθειας.

Στο παρακάτω VIDEO απολαύστε ένα "ρεζουμέ" όλων αυτών, με τα 10 καλύτερα τους γκολ:

Από το VIDEO βέβαια λείπει (πιθανότητα δημιουργήθηκε πριν τον τελικό) και το γκολ-μαγεία του Λιονέλ Μέσι από τον τελικό του Copa Del Rey κόντρα στην Μπιλμπάο, το οποίο δηλώνει σοβαρή υποψηφιότητα για το καλύτερο γκολ του 2015.

Θυμηθείτε το ανεπανάληπτο τέρμα του Αργεντινού:

Αθροιστικά η συγκομιδή τους ήταν 122 γκολ και 66 ασίστ.

Τα δέκα καλύτερα γκολ των MSN

News 24/7

24MEDIA NETWORK