Τρέλα... διαρκείας με Αραούχο!

Διπλασιασμός στην κίνηση όσον αφορά τη ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας στην ΑΕΚ. Ο ερχομός του Σέρχιο Αραούχο, εκτός από γκολ φέρνει και "δώρα" στην ΠΑΕ, καθώς ο κόσμος ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα και η Ένωση είναι πολύ κοντά στο να... σπάσει το φράγμα των 10.000 διαρκείας, έπειτα από αρκετά χρόνια!

Τρέλα... διαρκείας με Αραούχο!

Ο Σέρχιο Αραούχο θα κάνει το ντεμπούτο του μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Νωρίτερα, οι φίλαθλοι της Ένωσης δεν θα απολαύσουν τον "Τσίνο" και τους συμπαίκτες του εξαιτίας της τιμωρίας που εκτίει η Ένωση λόγω των επεισοδίων στον τελικό του Κυπέλλου, πέρυσι στον Βόλο.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ενημέρωσε πως δίνεται νέα παράταση στα διαρκείας, καθώς μετά τον ερχομό του Αργεντινού η ζήτηση έχει διπλασιαστεί.

Η καταληκτική ημερομηνία για τη διάθεση των διαρκείας είναι η 20η Σεπτέμβρη, δηλαδή πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αυτή τη στιγμή η Ένωση βρίσκεται πάνω από τα 9.000 διαρκείας και όπως όλα δείχνουν το φράγμα των 10.000 θα σπάσει έπειτα από αρκετά χρόνια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK