Τα δύο πρώτα ονόματα για τον πάγκο της Τσέλσι: Το απωθημένο και το νέο αίμα

Δύο όνοματα έχουν πέσει στο τραπέζι για τη διαδοχή του Ποτσετίνο στην Τσέλσι σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

Chelsea manager Mauricio Pochettino celebrates at full time with Goalscorer Carney Chukwuemeka during the FA Cup 6th Round Soccer Match between Chelsea and Leicester City played at Stamford Bridge, London, England,Sunday,March 17,2024. (AP Photo/Dave Shopland)
(AP Photo/Dave Shopland) AP

Η διοίκηση της Τσέλσι έβαλε μπρος τις μηχανές και ψάχνει προπονητή ο οποίος θα διαδεχθεί τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο που αποχώρησε. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας οι Μπλε θέλουν μία δυναμική προσωπικότητα να αναλάβει την επόμενη μέρα, ενώ παράλληλα κοιτούν για επαγγελματία νεαρό σε ηλικία.

Ήδη, πάντως, τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν διάφορα ονόματα που φέρονται να είναι στη λίστα της Τσέλσι. Δύο ξεχωρίζουν. Πρώτος ο Τόμας Τούχελ ο οποίος είναι ανοιχτός να επιστρέψει στο Λονδίνο αφού συνεχίζει να θεωρεί πως έχει αφήσει μια δουλειά στη μέση για να τελειώσει.

Έπειτα δυνατά λέγεται πως παίζει και ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι που προ ημερών άφησε τη δουλειά του στην Μπράιτον. Ο Ιταλός έχει συνδεθεί με πολλές ομάδες, αλλά δήλωσε πρόσφατα ότι είναι ανοιχτός να περιμένει και τέσσερις και πέντε μήνες προκειμένου να κάνει τη σωστή επιλογή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK