Τα... έχωσε χοντρά στον διαιτητή ο τεχνικός της Βοσνίας!

Ο Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς εξαπέλυσε ευθείες βολές στο διαιτητή για το 1-1 με την Ελλάδα ενώ εξέφρασε και παράπονα για τη συμπεριφορά των Ελλήνων φιλάθλων στο "Καραϊσκάκης".

Τα... έχωσε χοντρά στον διαιτητή ο τεχνικός της Βοσνίας!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, μας άξιζε η νίκη. Λυπάμαι για αυτό το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος, όταν ουσιαστικά ο αγώνας είχε τελειώσει. Δεν μπορώ να μην αναφέρω για τον διαιτητή που πιστεύω ότι πρέπει να ντρέπεται για τις αποφάσεις του και για τα δυο φάουλ που δεν έδωσε. Ελπίζω το ματς στην Βοσνία να είναι καλύτερο, να έχει καλύτερο πνεύμα", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Βοσνίας, ο οποίος μίλησε επίσης και για την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο γήπεδο.

"Εγώ νομίζω ότι αυτό που είπα και στην αρχή ότι η Ελλάδα είναι μια φιλική χώρα, μπορούμε να θυμηθούμε ότι πέρασαν αρκετοί παίκτες μας από εδώ. Δεν είναι εικόνα που θέλαμε να δούμε, δεν εκπροσωπεύει τον ελληνικό λαό εμείς θα δώσουμε τα πάντα όταν έρθουν να μας τους φερθούμε με ευπρέπεια.

Δεν λέω ότι και οι οπαδοί της Βοσνίας αξίζουν επαίνους, δεν εννοούσα αυτό. Όταν έλεγα ότι υπήρχαν προβοκάτσια εννοώ αυτό που κυρίως συνέβαινε στο γήπεδο από πλευράς του διαιτητή και ότι σφύριζε μονόπλευρα. Ξέρω και γνωρίζω την Ελλάδα πολύ καλά και ότι εδώ είναι φίλαθλοι οι άνθρωποι και συμπεριφέρονται σωστά και αυτό που συνέβη σήμερα το βράδυ δεν τους αντιπροσωπεύει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Ντούριτς δεν μπορεί να "χωνέψει" το γκολ του Τζαβέλλα
Το απειλητικό μήνυμα του Τζέκο για τη ρεβάνς με την Ελλάδα
ΛΥΤΡΩΣΗ: Από μηχανής Τζαβέλλας!
Με το εσώρουχο ο Παπασταθόπουλος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK