Τα είχε... χαμένα στη συνέντευξη Τύπου ο Λεβ!

Από το ζενίθ στο... ναδίρ! Μετά το φιλί ζωής από τον Κρόος η Γερμανία γνώρισε αναπάντεχη ήττα από την Νότια Κορέα και ο Γιόαχιμ Λεβ δεν μπορούσε να δώσει εξήγηση για το ιστορικό κάζο στις δηλώσεις του.

Germany head coach Joachim Loew shouts during the group F match between South Korea and Germany, at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena in Kazan, Russia, Wednesday, June 27, 2018. (AP Photo/Lee Jin-man)
Germany head coach Joachim Loew shouts during the group F match between South Korea and Germany, at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena in Kazan, Russia, Wednesday, June 27, 2018. (AP Photo/Lee Jin-man) AP PHOTO/LEE JIN-MAN

"Πρόκειται για μία τεράστια απογοήτευση, υπάρχει απόλυτη σιωπή στα αποδυτήρια της ομάδας, δεν είμαστε ακόμα σε θέση να πούμε το παραμικρό.

Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε γιατί δεν τα καταφέραμε", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-2 από την Νότια Κορέα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, για να προσθέσει:

"Προφανώς οφείλω να αναλάβω τις ευθύνες μου για αυτό που συνέβη". Όσον αφορά δε στο μέλλον του στον πάγκο της "Νάσιοναλμαντσαφτ", στον οποίο βρίσκεται τα τελευταία 12 χρόνια (ανανέωσε πρόσφατα μέχρι το 2022), ο Λεβ δεν ξεκαθάρισε το τοπίο, λέγοντας:

"Έχω ανάγκη μερικές ώρες για να καταλάβω τι συνέβη. Δεν περίμενα μία ήττα από τη Νότια Κορέα, ήμουν αισιόδοξος.

Και για μένα η απογοήτευση ήταν τεράστια. Θα περιμένω να δω τι θα γίνει αύριο ενώ θα υπάρχουν και συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK