Τα επεισόδια, η διακοπή και το ξέσπασμα Κούγια

Ένα πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ λίγο έλειψε να τινάξει το ματς με τον Απόλλωνα στον αέρα. Δείτε τα όσα συνέβησαν στο τέλος της αναμέτρησης, αλλά και το ξέσπασμα του Αλέξη Κούγια.

Τα επεισόδια, η διακοπή και το ξέσπασμα Κούγια

Λίγο έλειψε να ξεφύγει η κατάσταση στο φινάλε του αγώνα της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα. Όλα ξεκίνησαν στις καθυστερήσεις. Οι οπαδοί των γηπεδούχων άρχισαν να δημιουργούν σκηνικό πάνω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η αναμέτρηση.

Στη συνέχεια ένας από αυτούς πέταξε ένα μπουκάλι προς τον πάγκο του Απόλλωνα, με τους παίκτες της ΑΕΛ, αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας, Αλέξη Κούγια, να σπεύδουν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Μετά από συστάσεις που έγιναν τελικά το ματς συνεχίστηκε και έληξε κανονικά με την ΑΕΛ να παίρνει τη νίκη με 1-0. Ο πρόεδρος των γηπεδούχων, Αλέξης Κούγιας, δεν κρατήθηκε και ξέσπασε μετά το ματς στην κάμερα του ΟΤΕ TV:

"Νίκη άνοδος, η σημερινή και απολύτως δίκαιη. Θέλω όμως να πω κάτι. Μία από τις βρωμερότερες ομάδες της Football League δημιουργεί τέτοια πράγματα σε μία ομάδα που δεν έχει πάρει πέναλτι από την αρχή της περιόδου. Μια ομάδα που κερδίζει πέναλτι επειδή απλά γλιστράνε οι παίκτες της. Αυτοί είναι μια συμμορία σε αυτή την ομάδα. Ο ένας από τα Χανιά, ο άλλος από τον ΠΑΟ Ρουφ, την ξέρουμε την αθηναϊκή κοινωνία.

Αλίμονο αν ανέβει ο Απόλλων στη Super League με τα 50 εισιτήρια και δεν ανέβει αυτή η μαγική ομάδα. Την έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν έχεις 15.000 κόσμο θα υπάρξουν σίγουρα και πέντε ανόητοι. Κανείς από τους σεκιούριτι δεν πήγε. Όταν γυρίζει και τους δείχνει τα γεννητικά του όργανα ο κύριος Λεβεντογιάννης και δεν τον συλλαμβάνει κανείς, τότε εντάξει. Έβριζε συνεχώς και προκαλούσε τα πάντα. Είναι τετράποντο το παιχνίδι αυτό γιατί είχαμε και την ισοπαλία στο πρώτο ματς. Αυτό που υπάρχει στην ΑΕΛ δεν υπάρχει πουθενά. Οκτώ πέναλτι έχει κερδίσει η Κέρκυρα, έξι ο Απόλλων. Εμείς δεν είχαμε κανένα μέχρι σήμερα".

Δείτε το γκολ της ΑΕΛ που έκρινε τον αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΕΛ - Απόλλων Σμύρνης 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK