Τα έβαλε με όλους ο Φέργκιουσον

Τα έβαλε με όλους ο Φέργκιουσον
Ολα του έφταιγαν του σερ Αλεξ Φέργκιουσον μετά την "λευκή" ισοπαλία στην οποία έμεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο παιχνίδι με τη Λιλ. Ο Σκοτσέζος τεχνικός τα έβαλε με το σύστημα της Λιλ, κατ’ αρχάς, αφού, όπως τόνισε, ήταν πολύ αμυντικό.

"Επρεπε απλώς να είμαστε υπομονετικοί και να περιμένουν την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη. Η Λιλ είναι μία πολύ γυμνασμένη συγκροτημένη ομάδα, αλλά ποτέ δεν προσπάθησαν να μας κερδίσουν. Είναι κατανοητό για μια ομάδα όπως η Λιλ, επειδή έκαναν μεγάλο κόπο".

Παράλληλα, ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων" καταφέρθηκε και εναντίον του διαιτητή της συνάντηση, του Ιταλού Στέφανο Φαρίνο, για τον τρόπο με τον οποίο σφύριζε. " Ο διαιτητής είναι πολύ ιδιότροπος και δεν άφησε ποτέ το παιχνίδι να κυλήσει. Στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχεις μερικούς διαιτητές που είναι πολύ αυστηροί και είχαμε έναν τέτοιο σήμερα".

Ο Κλοντ Πιελ, ο τεχνικός της Λιλ, δήλωσε από την πλευρά του στη συνέντευξη Τύπου: " Η επιστροφή του Ρούνεϊ στον επαναληπτικό θα αναπληρώσει την απώλεια του Σκόουλς. Ισως βρούμε περισσότερες δυσκολίες στο δεύτερο παιχνίδι επειδή δεν θα έχουμε το στοιχείο του αιφνιδιασμού, αλλά προσαρμοζόμαστε όλο και πιο πολύ στη διοργάνωση και δείχνουν τι μπορούμε να κάνουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK