Τα "ευχαριστώ" του Σωτήρη Κυργιάκου

Τα "ευχαριστώ" του Σωτήρη Κυργιάκου
Με γκολ του Σωτήρη Κυργιάκου οι Ρέιντζερς επικράτησαν με την Τρίτη με 3-2 της Πόρτο και ξεκίνησαν με το... δεξί τις υποχρεώσεις τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο διεθνής αμυντικός προχώρησε σε μια... ευχαριστήρια ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

" Είμαι πολύ χαρούμενος που και αυτή τη σεζόν βρίσκομαι στη Ρέιντζερς. Χαρούμενος αλλά ταυτόχρονα και με το βάρος της ευθύνης να δικαιώσω όλους αυτούς που τόσο πολύ πίστεψαν σε μένα.

Ευχαριστώ τον κόσμο για την υπέροχη υποδοχή που μου επιφύλαξε. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για τη βοήθειά τους και βέβαια οφείλω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον προπονητή μου, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Τον προπονητή που με την υπομονή, την επιμονή και την σκληρή δουλειά, όπως μόνο εκείνος ξέρει, έφτασε την ομάδα πέρσι στην κατάκτηση δύο τίτλων.

Φέτος που οι στόχοι της ομάδας είναι ακόμη υψηλότεροι, λόγω και του Τσάμπιονς Λιγκ, πιστεύω ότι με αυτόν τον άνθρωπο στο τιμόνι οδηγό, η Ρέιντζερς θα πετύχει ακόμη περισσότερους τίτλους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK