Τα "γκάζια" Μαρινάκη στο Ρέντη δεν τα ξέχασε ο Κόντης

Συμπληρώθηκαν δύο εβδομάδες από την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη και σύμφωνα με τον Χρήστο Κόντη, τα λόγια του έπαιξαν ρόλο στην εικόνα του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα...

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÊÅÑÊÕÑÁ / SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÊÅÑÊÕÑÁ / SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έτριξε τα δόντια στους παίκτες του Ολυμπιακού όταν επισκέφτηκε το Ρέντη στις 2 Απριλίου και στις... 16 του μήνα, φάνηκαν και τα πρώτα (καλά) αποτελέσματα, με τον Χρήστο Κόντη να εκτιμά -μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 5-1 επί της Κέρκυρας- πως η προεδρική ομιλία έπαιξε το ρόλο της...

"Σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή για τον Ολυμπιακό θεωρώ ότι όλα βοηθούν. Εμείς αυτό που κάναμε από την πλευρά μας ήταν να ανεβάσουμε ψυχολογικά τους παίκες, να αλλάξουμε κάτι για να δούμε και μεγαλύτερη διάθεση στις προπονήσεις.

Ο στόχος δεν είναι άλλος από το να κερδίσουμε παιχνίδι με παιχνίδι για να δούμε αν μπορούμε να πάρουμε μία καλύτερη θέση από την 3η.

Η οργή του προέδρου σίγουρα μπορεί να συνέβαλε να καταλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας και ότι βρισκόμαστε σε μία μεγάλη ομάδα, να προσπαθούμε στο 100% και όταν φοράμε αυτή τη φανέλα να είμαστε αντάξιοι της φανέλας που φοράμε", δήλωσε ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ολυμπιακού (ξεκαθάρισε πως εκείνος θα παίρνει τις αποφάσεις ως προς την επιλογή των παικτών και στην τακτική στα εναπομείνατα ματς, χωρίς συνεννόηση με τον Πέδρο Μαρτίνς) ενώ ο παίκτης στον οποίο έκανε ειδική μνεία ήταν ο Βρουσάι.

"Ο Βρουσάι ως νεότερος παίκτης έβαλε γκολ. Μπήκε πολύ καλά στο ματς και είχε τον ποδοσφαιρικό τσαμπουκά. Αν βρούμε την ευκαιρία να τον βάλουμε, θα τον χρησιμοποιήσουμε και σε άλλα ματς. Σιγά-σιγά θα μπει στην ομάδα", δήλωσε για το νεαρό στράικερ που σκόραρε στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με την ερυθρόλευκη φανέλα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK