Τα γκολ της Τσαπεκοένσε έφτασαν μέχρι τον ουρανό!

Την πρώτη νίκη της ιστορίας της πέτυχε στο Copa Libertadores η Τσαπεκοένσε, η οποία φαίνεται πως αναγεννιέται από τις στάχτες της. Δάκρυσαν και οι... πέτρες μετά το τέλος του αγώνα (VIDEO).

Τα γκολ της Τσαπεκοένσε έφτασαν μέχρι τον ουρανό!

Αυτή η νίκη ήταν αφιερωμένη σε μια ολόκληρη γενιά που χάθηκε! Η Τσαπεκοένσε στον πρώτο της αγώνα στο Copa Libertadores, πανηγύρισε μια ιστορική νίκη στην έδρα της Σούλια στη Βενεζουέλα με 2-1.

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο τρεις μήνες από το τραγικό αεροπορικό ατύχημα που στέρησε τη ζωή στέρησε τη ζωή σε μια ολόκληρη ομάδα, αλλά η "Τσάπε" δεν το βάζει κάτω και ξαναγεννιέται από τις στάχτες της.

Ως νικήτρια λοιπόν του περσινού Sudamericana (η Ατλέτικο Νασιονάλ αιτήθηκε να δοθεί στην Τσαπεκοένσε το Κύπελλο χωρίς αγώνα) συμμετείχε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής και φαίνεται πως τα πηγαίνει περίφημα. Tα γκολ της Τσαπεκοένσε πέτυχαν οι Ρεϊνάλντο και Αντόνιο παίκτες που αποκτήθηκαν στη νέα εποχή της ομάδας. Ωστόσο δεν ξέχασαν τους νεκρούς τους.

Μετά από κάθε γκολ κοίταξαν τον ουρανό και αφιέρωσαν εκεί τα τέρματά τους, καθώς και τη νίκη. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη μετά το τέλος του αγώνα με σύσσωμη την αποστολή της βραζιλιάνικης ομάδας να αγκαλιάζεται. Κάποιοι από εκεί ψηλά σίγουρα τους κοιτούσαν και ήταν περήφανοι....

Να σημειωθεί ότι κανείς από τους τρεις επιζήσαντες από την τραγωδία της Τσαπεκοένσε δεν ήταν στην αποστολή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK