Τα... γύρισε η ΠΑΕ για Αλαφούζο

Η ραδιοφωνική δήλωση του προέδρου του Παναθηναϊκού πως η βαθμολογική διαφορά του από τον πρώτο Ολυμπιακό δεν οφείλεται ΦΕΤΟΣ στην διαιτησία, προκάλεσε αντιδράσεις και εκ υστέρων διευκρινιστική τοποθέτηση. Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Τα... γύρισε η ΠΑΕ για Αλαφούζο
alafoyzos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με αφορμή την φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα, ο Γιάννης Αλαφούζος επέλεξε να παραχωρήσει συνέντευξη – ποταμό στο ράδιο“Metropolis 95,5”.Μίλησε, λοιπόν, για όλους και για όλα (πάνω από 2.000 λέξεις). Και μιλούσε για περισσότερα από είκοσι λεπτά...

Toαποτέλεσμα;Να του ξεφύγουν κάποια πράγματα που μάλλον... έκαναν τζίζ στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, προκαλώντας προφανώς αντιδράσεις κι αναγκάζοντας μετά από ώρες την “πράσινη” ΠΑΕ να προχωρήσει σε διευκρινιστική τοποθέτηση.

Ποια όμως, ήταν το... επίμαχο σημείο των δηλώσεων Αλαφούζου;

" Ο Ολυμπιακός μας κέρδισε δίκαια, με την έννοια ότι ο διαιτητής ήταν κανονικότατος, άψογος. Στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε ένα δυο παράπονα διαιτητικά και κάποιο αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, αλλά ξέρετε οτι όλες οι ομάδες έχουν τέτοια. ΟΙ ΟΚΤΩ, ΕΠΤΑ ΒΑΘΜΟΊ ΠΟΥ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ, ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ... "!

Τι ανέφερε τώρα στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την διευκρινιστική όπως τονιζόταν σχετικό με το... δίκαιο της πρώτης θέσης του Ολυμπιακού, ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες με αφορμή κάποια από τα ραδιοφωνικά λεγόμενα του Γιάννη Αλαφούζου;

" Δεν είπε ποτέ ότι ο Ολυμπιακός είναι δίκαια πρώτος αλλά οτι μας νίκησε δίκαια στο ντέρμπι, διότι δεν θεωρεί ότι η διαιτησία σταμάτησε να ευνοεί τον Ολυμπιακό"!!

Κατ' αρχήν, ο Αλαφούζος αρχικά μπέρδεψε την διαφορά, είπε οκτώ με επτά βαθμούς. Στην συνέχεια όντως δεν είπε αυτολεξεί πως ο Ολυμπιακός είναι δίκαια πρώτος, ούτε βέβαια ότι είναι...άδικα.

Για την ακρίβεια ο Αλαφούζος είπε πως η βαθμολογική διαφορά του Ολυμπιακού με την ομάδα του ΦΕΤΟΣ δεν οφείλεται στην διαιτησία αλλά στα λάθη του Παναθηναϊκού! Στην πραγματικότητα η διατύπωση αλλάζει, η ουσία παραμένει η ίδια. Πρέπει μάλιστα αυτή η... αυθόρμητη ειλικρίνειά του να παραξένεψε μέχρι και τον συνάδελφο που λέει στο καπάκι στον πρόεδρο: “είναι προς τιμήν σας που το παραδέχεστε αυτό”.

Όσον αφορά στην ατάκα ότι η διαιτησία συνεχίζει να ευνοεί και φέτος τον Ολυμπιακό, αυτή δεν υπάρχει πουθενά στη ραδιοφωνική συνέντευξη του Αλαφούζου αλλά... μπήκε εκ των υστέρων με την διευκρινιστική τοποθέτηση - ενημέρωση από πλευράς ΠΑΕ.

Ο καθένας βέβαια μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του ακούγοντας το ηχητικό της συνέντευξης Αλαφούζου και συγκεκριμένα από το 7:00 ως το 8:00.

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

News 24/7

24MEDIA NETWORK