Τα γύρισε ο Κουτσοκούμνης για τους Big-4 ή μας τρολάρει

Η συνάντηση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη με τους Big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν θα γίνει μετά την άρνηση από Αλαφούζο-Μελισσανίδη να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με Μαρινάκη.

Τα γύρισε ο Κουτσοκούμνης για τους Big-4 ή μας τρολάρει
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο επιτετραμένος της FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αναμένεται λοιπόν, να καθίσει με τους ιδιοκτήτες των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου, ούτε θα έρθει στην Αθήνα μέσα στην εβδομάδα όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

«Ουδέποτε ζητήθηκε από εμένα γιατί πριν βγω από την αίθουσα της ΠΔΕ πήρα μηνύματα ότι Χ δεν θα παρευρεθεί μαζί με τον Ζ και ότι ο Υ θα κάνει ότι κάνει ο Χ και ότι ο Ζ είναι τσαντισμένος με τον Υ που κάνει ότι κάνει και ο Χ και ότι ο Ω δεν έχει πρόβλημα αλλά... Τα παιδεία παίζει... και μετά βγάλε εσύ τα κάστανα από την φωτιά» ανέφερε ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στον λογαριασμό του στο Facebook ο οποίος πάντως, οn camera μετά την συνεδρίαση της Επιτροπής Εξομάλυνσης την προηγούμενη Πέμπτη είχε πει ότι θέλει να συναντήσει τους πραγματικούς ιδιοκτήτες των τεσσάρων μεγάλων ομάδων.

Για άτυπη συνάντηση, ώστε να ξεπεραστεί το κώλυμα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που του έχει απαγορευτεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, είχε κάνει λόγο σε ανακοίνωση της και η Επιτροπή Εξομάλυνσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η ΚΕΔ, το restart και το καρφί του Κουτσοκούμνη για τους big-4

News 24/7

24MEDIA NETWORK