Δεν έβαλες μυαλό Αντρέα; Τα ίδια έλεγε στον ΠΑΟ, τα ίδια λέει στη Σπάρτα

Ο Αντρέα Στραματσόνι είναι κόκκινο πανί για τους οπαδούς της Σπάρτα! Μετά τα πανό που σηκώθηκαν στο γήπεδο εναντίον του, ο Ιταλός ρωτήθηκε αν σκέφτεται να παραιτηθεί και χρησιμοποίησε την ίδια δικαιολογία που είχε πει όταν βρισκόταν στον Παναθηναϊκό!

Δεν έβαλες μυαλό Αντρέα; Τα ίδια έλεγε στον ΠΑΟ, τα ίδια λέει στη Σπάρτα
Stramaccioni

Ακόμα μία βαθμολογική απώλεια για τη Σπάρτα Πράγας στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά κόντρα στην Ντούκλα, με αποτέλεσμα να μείνει εννέα βαθμούς μακριά από την κορυφή και την πρωτοπόρο Πλζεν, η οποία έχει παιχνίδι λιγότερο!

Το κλίμα πλέον για τον Αντρέα Στραματσόνι είναι κάτι παραπάνω από... ασφυκτικό, αφού οι οπαδοί της ομάδας σήκωσαν πανό ζητώντας την απομάκρυνση του. Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία του Σαββάτου, ο Ιταλός ρωτήθηκε αν σκέφτεται να παραιτηθεί από το τριετές συμβόλαιο του. Τι απάντησε;

Ό,τι είχε πει και στα... τελειώματα του από τον Παναθηναϊκό!

" Δεν τα παρατάω ποτέ! Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου 100% και γενικότερα δεν έχω μάθει να παραδίνομαι στη ζωή μου. Φυσικά και είμαι απογοητευμένος, όμως παλέψαμε κόντρα στην Ντούκλα, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Στο τέλος χάσαμε την συγκέντρωση μας, την κατοχή και αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα" .

Ας θυμηθούμε και τα λόγια του όταν φορούσε τα... πράσινα:

" Έχω μάθει να μην τα παρατάω στη ζωή μου. Φυσικά και έχω όρεξη. Προέρχομαι από φτωχή οικογένεια κι ότι έχω πετύχει το έχω πετύχει με δουλειά.

Θα δίνω πάντα το καλύτερο για τη δουλειά μου. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Είμαστε σε μια άσχημη κατάσταση όλοι και πρέπει να αντιδράσουμε. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι" .

News 24/7

24MEDIA NETWORK