Τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Φίλων ΑΕΚ

Άνθρωποι που προέρχονται από την ευρύτερη οικογένεια της ΑΕΚ, παλαίμαχοι, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, πρώην παράγοντες και πολιτικοί απαρτίζουν την πρώτη 25άδα των ιδρυτικών μελών της Ένωσης Φίλων ΑΕΚ.

Τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Φίλων ΑΕΚ

Η Ένωση Φίλων ΑΕΚ θα είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ και θα «τρέξει» οικονομικά την «κιτρινόμαυρη» εταιρεία αμέσως μετά τη σύστασή της. Η συγκεκριμένη κατάσταση θα στηριχτεί τόσο στα …μεγάλα πορτοφόλια που θα συνδράμουν οικονομικά στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ, ωστόσο σε αυτή μπορούν να συμμετέχουν και οι απλοί οπαδοί της «Ένωσης».

Τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Φίλων ΑΕΚ προέρχονται από την ευρύτερη οικογένεια του Συλλόγου. Παλαίμαχοι, παράγοντες, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, πολιτικοί και επιστήμονες συνθέτουν την ομάδα των ιδρυτικών μελών, η πρώτη 25άδα της οποίας είναι οι:ΚώσταςΝεστορίδης, Μίμης Παπαϊωάνου, ΘωμάςΜαύρος, Φαίδων Κωνσταντουδάκης, ΝτούσανΜπάγεβιτς, ΑρηςΠορτοσάλτε, Λάκης Νικολάου, Νίκος Πανταζής, Αγγελική Αρκάδη, Γιώργος Κεφαλίδης, Στέλιος Σεραφείδης, Γρηγόρης Ψαριανός, Κώστας Χαρδαβέλλας, Νίκος Ευαγγελάτος, ΛευτέρηςΠαπαδόπουλος, Σάββας Καλεντερίδης, Νίκος Ξανθόπουλος, ΚώσταςΒουτσάς, Γιώργος Σκρέκης, Στέργιος Γάντζουλας, ΠαύλοςΚοντογιαννίδης, Αλέξανδρος Μαργαρίτης, Δημήτρης Μουρίκης,Πασχάλης Τσαρούχαςκαι ο Γιώργος Μητσικώστας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK