Τα καλά θυμάται ο Λεμονής από την Καλλιθέα

Για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από την Καλλιθέα, ο Τάκης Λεμονής, ως τεχνικός του Λεβαδειακού πλέον, θα βρεθεί απέναντι στην παλιά ομάδα του. Ο ίδιος μιλώντας την Πέμπτη στους εκπροσώπους του Τύπου δεν θέλησε να... ρίξει λάδι στη φωτιά στην κόντρα που είχε με τον Νίκο Σαλευρή.

Τα καλά θυμάται ο Λεμονής από την Καλλιθέα
Για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από την Καλλιθέα, ο Τάκης Λεμονής, ως τεχνικός του Λεβαδειακού πλέον, θα βρεθεί απέναντι στην παλιά ομάδα του. Ο ίδιος μιλώντας την Πέμπτη στους εκπροσώπους του Τύπου δεν θέλησε να... ρίξει λάδι στη φωτιά στην κόντρα που είχε με τον Νίκο Σαλευρή (πρόεδρο της Καλλιθέας) ενθυμούμενος μόνο τις καλές στιγμές. " Οι διαφορές που είχα με τον κ. Σαλευρή είναι άλλο θέμα. Στην Καλλιθέα κάναμε καλή δουλειά και μου είναι συμπαθής ως ομάδα ".

Για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός των Βοιωτών επισήμανε: " Είναι ένα παιχνίδι με ξεχωριστή σημασία, αφού η Καλλιθέα έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Γι' αυτό και μια νίκη θα είναι σημαντική. Δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα τραυματισμών και πιστεύω πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK