Τα... καναρίνια καβάλησαν το αλογάκι!

Μετά από πέντε σερί αγωνιστικές δίχως τρίποντο ο Παναιτωλικός πήρε... πανηγυρική νίκη κόντρα στην... αήττητη εδώ και πέντε παιχνίδια ΑΕΛ! Σπουδαίο ποδόσφαιρο από τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
panaitolikos panigiriki EUROKINISSI

Μπορεί να μην κερδίζει, όμως τα παιχνίδια του Παναιτωλικού μόνο βαρετά δεν τα λες. Η ομάδα του Αγρινίου παίζει ελεύθερο ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα πολλές φορές να χάνει αποτελέσματα λόγω... χαλαρότητας, όμως κόντρα στην ΑΕΛ επανήλθαν τα χαμόγελα.

Μόλις στο 12ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έκαναν τρία λάθη στην ίδια φάση, με τον Μοράρ να δέχεται το... δώρο και με σουτ στην κλειστή γωνία του Μπόζοβιτς διαμόρφωσε το 1-0 για τα "καναρίνια".

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 17΄με τον Λεοζόνιο, όμως το σουτ του... έγλυψε το δοκάρι του Τσέναμο. Η... μπαλάρα συνεχίστηκε και ο θρίαμβος στο πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την γκολάρα του Μάζουρεκ στο 34'. Κούρσα από το κέντρο και φανταστικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τη μπάλα να πηγαίνει στη γωνία της εστίας.

Η ΑΕΛ μείωσε το σκορ στο 48ο λεπτό με τον Λεοζίνιο και θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 72' με τον Κρίζμαν, όμως ο Παναιτωλικός ανέβασε ξανά στροφές και "κλείδωσε" το ματς με τον Ρόσα στο 93'.

Με αυτή τη νίκη ο Παναιτωλικός έφτασε τους 13 βαθμούς και πέρασε πάνω από την ΑΕΛ στην ισοβαθμία.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Τσέναμο, Μαρινάκης, Μιχάι, Χαντάκιας, Ρότσα, Μάρκος Πάουλο, Μπεχαράνο, Μάζουρεκ (75' Λόπεζ), Μοράρ (64' Κλέσιο), Ντίας, Μαρκόφσκι (68' Ρόσα).

ΑΕΛ (Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Ζίζιτς, Φάρκας (81' Λαγός), Ρέντζας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο (91' Γιαννιτσάνης), Κριζμάν, Ντέλετιτς, Ναζλίδης.

Σκόρερ: 1-0 (12' Μοράρ), 2-0 (34' Μάζουρεκ), 2-1 (48' Λεοζίνιο), 3-1 (93' Ρόσα).

News 24/7

24MEDIA NETWORK