Τα "καρφιά" του Ντελ Μπόσκε για τους παίκτες της Λίβερπουλ βρήκαν και τον Σαλάχ

Ρεάλ Μαδρίτης ή Λίβερπουλ; Ο πρώην προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε παραχώρησε συνέντευξη και απάντησε στο μέγα ερώτημα, πετώντας μάλιστα τις σπόντες του για την ποιότητα του ρόστερ "ρεντς".

Τα "καρφιά" του Ντελ Μπόσκε για τους παίκτες της Λίβερπουλ βρήκαν και τον Σαλάχ
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μόλις τρεις ημέρες έμειναν και... ξημέρωσε ο μεγάλος τελικός του Champions League. Τα προγνωστικά για τη σπουδαία αυτή αναμέτρηση δίνουν και παίρνουν. Άλλοι υποστηρίζουν ότι η Ρεάλ θα "ράψει" το τρίτο συνεχόμενο, ενώ άλλοι πως η Λίβερπουλ θα επαναλάβει το έπος του 2005.

Ο πρώην προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε... ψηφίζει "βασίλισσα" δαγκωτό. Λογικό θα έλεγε κανείς, αφού έχει υπάρξει μέλος των "μερένγκες" τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, κατακτώντας μάλιστα δύο τρόπαια (2000, 2002).

Τα υποτιμητικά λόγια που είπε, όμως στο μικρόφωνο του " El Partidazo" για τους "ρεντς" ακούστηκαν μέχρι το "Άνφιλντ". Γιατί;

" Η Ρεάλ Μαδρίτης θα νικήσει πολύ εύκολα τη Λίβερπουλ με 4-1", υποστήριξε ο 67χρονος και συνέχισε: " Η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Κανένας παίκτης της Λίβερπουλ δεν θα μπορούσε να αντικαταστήσει κάποιον παίκτη της. Ο Μπέιλ, ο Μπενζεμά, ο Ασένσιο και ο Λούκας Βάσκεθ είναι καλύτεροι από τον Σαλάχ. Ή έστω το ίδιο καλοί..."

Μένει να δούμε αν ο "Φαραώ" των 44 γκολ και η παρέα του θα δώσουν την καλύτερη απάντηση στον Ντελ Μπόσκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK