Τα κλειδιά στον Φαν Μπάστεν

Ο Μάρκο φαν Μπάστεν θα είναι ο νέος τεχνικός της Άλκμααρ από τη νέα σεζόν, όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής (18/4).

Τα κλειδιά στον Φαν Μπάστεν

"Η Άλκμααρ και ο Μάρκο φαν Μπάστεν ήρθαν σε προφορική συμφωνία για την υπογραφή συμβολαίου που θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Οι λεπτομέρειες θα διευθετηθούν εντός των προσεχών ημερών", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της πρώην αντιπάλου του Ατρομήτου και του ΠΑΟΚ στο εφετινό Europa League.

Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα διαδεχθεί τον Ντικ Άντβοκαατ, ο οποίος επέστρεψε στην ολλανδική ομάδα τον περασμένο Οκτώβριο και ναι μεν την οδήγησε στην προημιτελική φάση του Europa League, στην Eredivisie όμως, βρίσκεται στην 7η θέση ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια στο τιμόνι της Εθνικής Ολλανδίας και ένα σύντομο πέρασμα από τον Άγιαξ, ο 49χρονος τεχνικός ανέλαβε την Χέρενφεν το καλοκαίρι του 2012 και από τον περασμένο Ιανουάριο έχει αποκαλύψει ότι θα αποχωρήσει.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Μάρκο φαν Μπάστεν. Το μόνο σίγουρο, όμως, είναι ότι ως προπονητής δεν έχει προσεγγίσει τις δεκάδες διακρίσεις που πέτυχε ως ποδοσφαιριστής. Η Άλκμααρ του δίνει την ευκαιρία να κάνει μία νέα αρχή.

Τα ολλανδικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

News 24/7

24MEDIA NETWORK