Τα κόκκινα γάντια στο κοπέλι...

Και το όνομα αυτού... Ιωσήφ Δασκαλάκης; Ναι, αν εμπιστευτεί κανείς τα όσα κυκλοφόρησαν μετά τα μεσάνυχτα από την Κρήτη. Ο 29χρονος πορτιέρο που έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα 2 χρόνια, με ετήσιες απολαβές 100.000 ευρώ.

Τα κόκκινα γάντια στο κοπέλι...
Έπειτα από μια πενταετία στον ΟΦΗ (2001-2006, 8 συμμετοχές) και άλλη μια στον Εργοτέλη (2006-2011, 87 συμμετοχές) ο Δασκαλάκης φαίνεται ότι τελικά κέρδισε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στο νήμα για τη θέση του δεύτερου πορτιέρο, κάνοντας την έκπληξη από την... εξωτερική.

Μη λησμονούμε ότι εδώ και ενάμιση μήνα το "δίπολο" των υποψηφίων ήταν Ελελευθερόπουλος ή Γιακούμποβιτς, για την θέση του δεύτερου πορτιέρο! Προτιμήθηκε ο Δασκαλάκης όμως (όπως όλα δείχνουν), που επί της ουσίας η υποψηφιότητα του υφίσταται τις τελευταίες 15 ημέρες.

Ο 29χρονος -σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές- πριν από αυτό το διάστημα είχε στα χέρια του, μια εξαιρετική πρόταση από την Κύπρο, με ετήσιες αποδοχές που ξεπερνούσαν τις 150 χιλιάδες ευρώ. Ήθελε όμως να συνεχίσει την καριέρα του κάνοντας πρωταθλητισμό. Περίμενε κάτι καλύτερο. Και όπως φαίνεται δικαιώθηκε. Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός έπειτα από μια τετραετία εμπιστεύεται έναν Έλληνα τερματοφύλακα για τη θέση του "δεύτερου".

Το 2007 ήταν επίσης κοπέλι, ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος χάθηκε γιατί το επόμενο καλοκαίρι οι διοικούντες έκριναν ότι δεν πρέπει να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς που είχαν με τον ΟΦΗ, ύψους 200.000 ευρώ. Σηφάκης και Δασκαλάκης συνυπήρξαν στον ΟΦΗ για αρκετά χρόνια.

Ο 29χρονος πορτιέρο αναμένεται στον Πειραιά μέσα στην ημέρα (30/06) εφόσον επισημοποιηθεί το θέμα της απόκτησης του, γεγονός που αναμένεται να επιβεβαιώσει τις δεσμεύσεις των ερυθρόλευκων πως μέχρι την Πέμπτη θα είχε κλειδώσει το θέμα του δεύτερου γκολκίπερ.

Εξάλλου αναμένονται εξελίξεις και με τον Κάρλος Σάντσεζ που δεν αποκλείεται ως το βράδυ της Πέμπτης να είναι και εκείνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ενώ μέχρι το Σαββατοκύριακο κάποιοι εκτιμούν ότι μπορεί -ενόψει προετοιμασίας- να προκύψει ένας ακόμη Έλληνας. Ο Γιώργος Τζαβέλας!









News 24/7

24MEDIA NETWORK