Τα κορυφαία μεταγραφικά rumors της ημέρας

Το Contra.gr σάς παρουσιάζει τις πιο χοτ μεταγραφικές φήμες κάθε μέρα και λίγο πριν το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου.

Arsenal's manager Mikel Arteta gestures during the English Premier League soccer match between Arsenal and Leeds United at the Emirates Stadium, in London Sunday, May 8, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Μικέλ Αρτέτα στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Λιντς AP

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου οδεύει προς την τελική ευθεία και μέσα από το Contra.gr θα έχετε την ευκαιρία να διαβάζετε τις πιο χοτ φήμες καθημερινά.

Την αποκάλυψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξήχθη στο Κατάρ, Αζαντίν Ουναχί, κλείνει ιστορική ομάδα. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ.

- Τον δεύτερο γρηγορότερο ποδοσφαιριστή της Premier League μετά από τον Μιχάιλο Μούντρικ έκλεισε η Νιούκαστλ. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

-Παίκτη ζήτησε ο Κιλιάν Εμπαπέ από τον Κελαϊφί για να παραμείνει στην ομάδα. Δείτε αναλυτικότερα.

-Πρόταση ύψους 60.000.000 ευρώ φέρεται να έχει κάνει η Άρσεναλ για παίκτη που η Τσέλσι προσφέρει 55.000.000. Ραγδαίες οι εξελίξεις. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

- Την πόρτα της εξόδου βλέπει κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ. Εξετάζει τις προτάσεις ο Κλοπ. Διαβάστε Περισσότερα.

- Βόμβα στη Γαλλία. Η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρεται για την απόκτηση κορυφαίου ποδοσφαιριστή της Παρί. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ.

-Στο πρωτάθλημα του MLS είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Γουέστ Χαμ. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ.

- 31.000.000 ευρώ για μεγάλο αστέρι της ζητά η Γιουβέντους. Δείτε ποιος είναι και ποια ομάδα σκέφτεται να καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό.

- Την απόκτηση του Χάρι Κέιν επιθυμεί η ομάδα της Μπάγερν Μονάχου. Οι Γερμανοί έχουν κι άλλο πλάνο σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση. Διαβάστε αναλυτικά.

-Μετά τον Ντανζούμα η Τότεναμ βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Πέδρο Πόρο από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τα "Σπιρούνια" και απομένουν οι τελικές συζητήσεις της αγγλικής ομάδας με τους Πορτογάλους.

- Παρελθόν από τη τεχνική ηγεσία του Άγιαξ είναι ο Άλφρεντ Σχρέντερ, ο οποίος ήταν ο αντικαταστάτης του Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο της ομάδας τον περασμένο Ιούνιο.

-Την επιστροφή του Φραν Γκαρθία στην ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να σκέφτεται σοβαρά ο Κάρλο Αντσελότι. Ποιοι είναι οι όροι που ισχύουν αυτή τη στιγμή για τον ποδοσφαιριστή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK