Τα κορυφαία μεταγραφικά rumors της ημέρας

Το Contra.gr σας παρουσιάζει τις πιο χοτ μεταγραφικές φήμες κάθε μέρα και λίγο πριν το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gives a thumbs up before a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 9, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα SUNDAY, OCT. 9, 2022. (AP PHOTO/JOAN MONFORT)

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου οδεύει προς την τελική ευθεία και μέσα από το Contra.gr θα έχετε την ευκαιρία να διαβάζετε τις πιο χοτ φήμες καθημερινά.

- Ιδού οι ΚΑΥΤΟΙ λόγοι που ο Γκουαρντιόλα δεν ήθελε να βλέπει μπροστά του στον Ζοάο Κανσέλο.

- Την βόμβα του χειμώνα ενεργοποίησε η Μπάγερν Μονάχου καθώς απέκτησε με την μορφή δανεισμού παιχταρά της Σίτι. Διαβάστε Περισσότερα.

- Στη Σπόρτινγκ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο, μέχρι πρότινος, ωραιότερος ποδοσφαιριστής της Ισπανίας. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ.

- Πωλητήριο στον Ντούσαν Βλάχοβιτς φέρεται να έχει βάλει η Γιουβέντους ώστε να κινηθεί για κορυφαίο σκόρερ της Serie A. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ.

- Τρελό σενάριο θέλει τον Ζοάο Φέλιξ να βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας της Μπαρτσελόνα. Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ.

- Αγγλική ομάδα ετοιμάζεται να κάνει την βόμβα της χρονιάς με τον Έντσο Φερνάντες δίνοντας 120.000.000 ευρώ. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ.

- Τις προθέσεις της Λίβερπουλ μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου ξεκαθάρισε ο Γιούργκεν Κλοπ. Διαβάστε Περισσότερα.

- Νέα πρόταση ύψους 70.000.000 ευρώ έκανε η Άρσεναλ για τον Καϊσέδο με την Μπράιτον να δίνει άμεσα αρνητική απάντηση. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν με νέα προσφορά οι "Κανονιέρηδες". Πήρε παίκτη στη θέση του ποδοσφαιριστή από το Εκουαδόρ η Μπράιτον. Διαβάστε αναλυτικά.

- Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η μεταγραφή του Γουέστον ΜακΚένι από την Γιουβέντους στη Λιντς. Στα 40.000.000 ευρώ το συνολικό κόστος της μεταγραφής.

- Ο Σον Ντάιτς ανακοινώθηκε επίσημα από την Έβερτον μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

- Ο Μίλαν Σκρίνιαρ επιβεβαίωσε ότι από το καλοκαίρι θα είναι ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν, όταν και θα λήξει το συμβόλαιο του με την Ίντερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK