Τα λέει με Κοντονή ο Αλαφούζος

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, θα έχει ο Γιάννης Αλαφούζος την Πέμπτη (23/4), προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα λέει με Κοντονή ο Αλαφούζος

Το ραντεβού των δύο ανδρών έχει οριστεί για τις 12:00, στα γραφεία του υφυπουργείου Αθλητισμού και κλείστηκε κατόπιν επικοινωνίας των δύο ανδρών το βράδυ της Τετάρτης (22/4).

Η αφορμή ήταν η κατάθεση του νομοσχεδίου του νέου αθλητικού νόμου στη Βουλή και ο επικείμενος αποκλεισμός του ελληνικού ποδοσφαίρου από το παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Κυρίως, η εξίσωση των θυτών και των θυμάτων από την κατάσταση στο άθλημα, όπως θα συμβεί μέσω αυτής της παρενέργειας...

Όπως γίνεται σαφές, ο Αλαφούζος θα εκθέσει στον Κοντονή τις συνέπειες που θα υπάρξουν για τις ελληνικές ομάδες από ένα ενδεχόμενο Grexit και θα του ζητήσει να καταλήξει σε συμβιβασμό με την UEFA και τη FIFA.

Παράλληλα, θα επιμείνει στην ανάγκη της κάθαρσης και της εξυγίανσης του ποδοσφαίρου, ζητώντας από τον υφυπουργό να επιταχυνθούν οι διαδικασίες απονομής δικαιοσύνης.

Άλλωστε, στη δημόσια δήλωση που έκανε ο Αλαφούζος την Τετάρτη (22/4), προανήγγειλε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες προς αυτές τις κατευθύνσεις.

24MEDIA NETWORK