Τα λόγια του Κριστιάνο έφεραν τη "συγγνώμη" του Ινιέστα

Η ηχηρή απουσία των παικτών της Μπαρτσελόνα από το γκαλά της FIFA ενόχλησε τον Ρονάλντο και ο Ινιέστα απολογήθηκε για λογαριασμό των Καταλανών.

Τα λόγια του Κριστιάνο έφεραν τη "συγγνώμη" του Ινιέστα

O Κριστιάνο Ρονάλντο έκλεψε την παράσταση το βράδυ της Δευτέρας στο γκαλά που διοργάνωσε η FIFA, όχι μόνο για το γεγονός ότι προσέθεσε ένα ακόμα βραβείο στο παλμαρέ του για το 2016 αλλά και για το "σφάξιμο με βαμβάκι" στην Μπαρτσελόνα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο. Είναι κρίμα που οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα δεν βρίσκονται εδώ, αλλά είναι κατανοητό", δήλωσε τη στιγμή που βρισκόταν στο πάλκο ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο για την περασμένη χρονιά, θέλοντας προφανώς να δημοσιοποιήσει την ενόχλησή του για το γεγονός πως οι παίκτες της Μπαρτσελόνα απουσίαζαν από την εκδήλωση της FIFA για τους κορυφαίους της χρονιάς.

Οι Καταλανοί είχαν γνωστοποιήσει από το πρωί της Δευτέρας πως δεν θα δήλωναν "παρών" λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας (την Τετάρτη φιλοξενούν την Μπιλμπάο για τους "32" του Κυπέλλου Ισπανίας, στη ρεβάνς της ήττας τους με 2-1 στο "San Mames"), ωστόσο ο Αντρές Ινιέστα θεώρησε απαραίτητο να προβεί σε έξρα διευκρινίσεις προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ, ο αρχηγός της "Μπάρσα" επικοινώνησε τηλεφωνικά με αρκετούς από τους συμπαίκτες του στην εθνική Ισπανίας που παίζουν στην Ρεάλ Μαδρίτης και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, υπογραμμίζοντας πως οι παίκτες των "μπλαουγκράνα" ήθελαν απλά να είναι 100% συγκεντρωμένοι ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς με την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε για το Copa del Rey.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κορυφαίος στον κόσμο ο Ρονάλντο και μπηχτή για... Μπαρτσελόνα
Η Λονγκόρια έλιωνε και τους πάγους με το φόρεμά της!
Ο Ροναλντίνιο υποκλίθηκε σε Κ.Ρονάλντο και Ρανιέρι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK