Τα λόγια του Πικέ που... φούντωσαν τους παίκτες της Ρεάλ!

Μπορεί να μην είχε ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον όμως το Clasico ήταν γεμάτο ένταση, με απόδειξη την επίθεση "φιλίας" του Ζεράρ Πικέ στον Νάτσο στα αποδυτήρια. Δείτε VIDEO!

Barcelona's Gerard Pique celebrates after scoring the third goal of his team during a Champions League quarter-final, first leg soccer match between FC Barcelona and Roma at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 4, 2018.(AP Photo/ Manu Fernandez)
Barcelona's Gerard Pique celebrates after scoring the third goal of his team during a Champions League quarter-final, first leg soccer match between FC Barcelona and Roma at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 4, 2018.(AP Photo/ Manu Fernandez) AP PHOTO/ MANU FERNANDEZ

Clasico χωρίς ένταση, νεύρα και αψιμαχίες είναι σαν φαγητό δίχως αλάτι και πιπέρι και από αυτή την άποψη και το τελευταίο ντέρμπι των ομάδων αποζημίωσε "μαγειρικά" τον κόσμο.

Οι μονομαχίες μέσα στο γήπεδο και οι λεκτικές διαμάχες ήταν πολύ συχνές, ωστόσο το γεγονός που "έκλεψε την παράσταση" και ανέβασε την ένταση σε πολύ υψηλό επίπεδο έλαβε χώρα όχι εντός γηπέδου αλλά στα αποδυτήρια.

Πρωταγωνιστής ο Ζεράρ Πικέ που αρέσκεται να τσακώνεται με άσους των "μερένγκες" ανά καιρούς, με την τηλεοπτική κάμερα να "συλλαμβάνει" τον Καταλανό κεντρικό αμυντικό να πλησιάζει τον Νάτσο και να του "ψιθυρίζει" μερικά... φωνήεντα (έχοντας το χέρι του μπροστά στο στόμα του για να μη διαβάσει κάποιος τα χείλη του), με τον Ισπανό να εκνευρίζεται σε μέγιστο βαθμό...

Δεν κρατήθηκε μάλιστα και του απάντησε, με την κόντρα τους να γίνεται viral στα social media μέσα σε ελάχιστη ώρα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK