Τα μάτια του Παναθηναϊκού στη Λατινική Αμερική ο Ρότσα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι ο Χουάν Ρότσα μετατίθεται από τις ακαδημίες στο τμήμα σκάουτινγκ, με αρμοδιότητα τον έλεγχο της αγοράς της Λατινικής Αμερικής.

Τα μάτια του Παναθηναϊκού στη Λατινική Αμερική ο Ρότσα

Η απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού για το άνοιγμα της αγοράς της Λατινικής Αμερικής είναι ειλημμένη και αποφασίστηκε η περαιτέρω υποστήριξη του εγχειρήματος με τον καθ' ύλην αρμόδιο: τον Χουάν Ρότσα.

Μετά από συνεννόηση με τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο, ο "Ινδιάνος" μετατίθεται από την ακαδημία στο τμήμα σκάουτινγκ, με περιοχή ευθύνης, την πατρίδα του, Αργεντινή και τις γειτονικές χώρες.

Ο Ρότσα θα αποτελέσει τα "μάτια" του Παναθηναϊκού στη Λατινοαμερικάνικη ήπειρο, θα προτείνει ποδοσφαιριστές και θα παρακολουθεί προτεινόμενους από ατζέντηδες, ώστε να κατατίθεται η άποψη ενός ανθρώπου ο οποίος ενδιαφέρεται για τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού.

Δεδομένα, ο Ρότσα θα συμβάλλει με τις γνωριμίες του στο ταξίδι του Βόκολου στην Αργεντινή, ενώ, ίσως και να τον συνοδεύσει. Αυτό, ωστόσο, θα αποφασιστεί στις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αναλαμβάνει καθήκοντα σκάουτερ στο Τριφύλλι και ειδικότερα στην ποδοσφαιρική αγορά της Λατινικής Αμερικής".

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο Ρότσα αναλαμβάνει αυτό το ρόλο, αφού η προηγούμενη ήταν την άνοιξη του 2008, όταν είχε προσληφθεί από τη διοίκηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ωστόσο, στην πορεία οι προτάσεις του δεν είχαν γίνει αποδεκτές από τον τότε διευθυντή ποδοσφαίρου, Κώστα Αντωνίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK