Τα μίνι ντοκιμαντέρ για την ίδρυση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Με αφορμή το ντέρμπι 'αιωνίων' μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ενδιαφέρον έχει μια γρήγορη ματιά για το πώς οι δύο ομάδες δημιουργήθηκαν έναν αιώνα πριν.

Παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο από τη φιλική αναμέτρηση στο Γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας | Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 1958
Παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο από τη φιλική αναμέτρηση στο Γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας | Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 1958 EUROKINISSI SPORTS

Οι δύο μεγαλύτεροι σύλλογοι στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, διαθέτουν μία πλούσια ιστορία. Ιδρύθηκαν στις αρχές του 19ου αιώνα και γιγαντώθηκαν με το πέρασμα των ετών, τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και σε πολλά αθλήματα ακόμα, κατακτώντας αμέτρητους τίτλους στην πορεία.

Με αφορμή το μεταξύ τους ντέρμπι για τη Super Leaguen Interwetten, το ντέρμπι 'αιωνίων' όπως αποκαλείται και όχι τυχαία, τα κανάλια Novasports ετοίμασαν δύο μίνι ντοκιμαντέρ για το πώς ιδρύθηκαν οι δύο 'κολοσσοί' της αθλητικής Ελλάδας. Το περιβάλλον, το κλίμα της εποχής, η κοινωνική και πολιτική κατάσταση και όλα όσα συνετέλεσαν στην ανάγκη δημιουργίας ενός αθλητικού συλλόγου, οι πρωταγωνιστές και εικόνες τις εποχής, όλα σε δύο πολύ ενδιαφέροντα βίντεο.

ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ


News 24/7

24MEDIA NETWORK