Τα "μωρά" του Δώνη... δαγκώνουν με τριάρες

Ο Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων βγάζει υγεία στον αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη παίζουν καλό ποδόσφαιρο, βγάζουν φάσεις, σκοράρουν και ξέρουν να κερδίζουν. Δεύτερο "θύμα" η Λαμία που γνώρισε την ήττα στο ΟΑΚΑ με 3-1. Γκολ ξανά ο Γιάννης Μπουζούκης.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν είχε το -6 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αυτή τη στιγμή θα βρισκόταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ!

Οι "πράσινοι" του Γιώργου Δώνη, παρότι άγουροι οι περισσότεροι ποδοσφαιρικά, δεν... μασάνε και κερδίζουν!

Μετά το "διπλό" στα Πηγάδια επί της Ξάνθης (1-0), οι "πράσινοι" κέρδισαν και τη Λαμία, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ με 3-1...

Το δρόμο προς το δεύτερο "τρίποντο" του Παναθηναϊκού άνοιξε ο Μπουζούκης, όπως και την 1η Αγωνιστική. Ο 20χρονος μέσος, ξανά, με σουτ έξω από την περιοχή (που κόντραρε σε αντίπαλο) έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του στο 15'.

Η Λαμία κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Αντέτζο, κι εκείνο ήταν το σημείο που οι περισσότεροι πίστεψαν ότι οι μικροί του Δώνη δεν θα αντέξουν την πίεση. Τα πράγματα, όμως, κύλισαν εντελώς διαφορετικά και ο Παναθηναϊκός, όχι μόνο δεν κατέρρευσε αλλά βγήκε μπροστά για το γκολ της νίκης!

Στο 70', λοιπόν, ήρθε η δικαίωση με "εκτελεστή" τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Ο 17χρονος που στο ματς με την Ξάνθη έβαλε τα κλάματα επειδή δεν σκόραρε σε δύο φάσεις, νίκησε με άψογο τελείωμα τον Μελίσσα για το 2-1.

Το "κερασάκι" για το 2/2 του Παναθηναϊκού έβαλε ο κάπτεν Κουρμπέλης με εκτέλεση πέναλτι στο 87' εν μέσω πανηγυρισμών του Πιεμπονγκσάντ που είδε για πρώτη φορά επίσημο ματς της ομάδα της οποίας αναμένεται ηγηθεί διοικητικά...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας (46' Καμπετσής), Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Κουλιμπαλί (46' Γιόχανσον), Ινσούα, Κουρμπέλης, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μουνιέ (57' Εμμανουηλίδης).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Βασιλαντωνόπουλος (73' Βασιλαντωνόπουλος), Βάντερσον, Μπλάζιτς, Δημούτσος (73' Ουσμάν), Καραγκούνης (55' Μπουλούλης), Έπστάιν, Μπαράλες

News 24/7

24MEDIA NETWORK