ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα νέα της Superleague

Τρία πολύ δυνατά παιχνίδια ανεβάζουν από νωρίς κατακόρυφα το ενδιαφέρον στην 12η αγωνιστική της Superleague. Τα ματς Πανιωνίου-Παναθηναϊκού, Ατρομήτου-ΠΑΟΚ και Αρη-Ξάνθης αποτελούν το καλύτερο πρόγευμα για το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Κάντε κλικ εδώ για να ενημερωθείτε για την εξέλιξη των αγώνων.

Τα νέα της Superleague

Αν μην τι άλλο το ορεκτικό που θα μας σερβίρει η 12η αγωνιστικής της Superleague το Σάββατο θα είναι εξαιρετικά πλούσιο. Τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις και θέαμα μόλις ένα 24ωρο πριν από το κυρίως πιάτο που θα μας προσφέρουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη χρονική σειρά τους. Στις 16:45 ο Ατρόμητος υποδέχεται στο Περιστέρι τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε προγνωστικό. Οι γηπεδούχοι επιθυμούν να «καθαρίσουν» όλα τα παιχνίδια στην έδρα τους αλλά ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ακόμα δεν έχει νικήσει μακριά από την Τούμπα, θέλει να σπάσει την κακή παράδοση που έχει δημιουργήσει φέτος.

Στις 19:00 κλέβει την παράσταση ο αγώνας του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Οι Νεοσμυρνιώτες αγνοούν την εντός έδρας νίκη επί των πράσινων εδώ και 28 χρόνια και έχουν την πρόθεση να βάλουν τέρμα σε αυτό το πολύ άσχημο σερί. Όμως ο Παναθηναϊκός επιθυμεί σφόδρα τη νίκη για να εκμεταλλευτεί άριστα απώλειες του Ολυμπιακού ή της ΑΕΚ (ή και των δύο) στο ντέρμπι του Φαλήρου.

Την ίδια ώρα ο Αρης φιλοξενεί τη Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ψάχνει τη νίκη που θα τον φέρει ξανά στα υψηλά πατώματα μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Οι «ακρίτες» όμως έχουν μαζέψει 4 βαθμούς στα τελευταία δύο παιχνίδια τους και το ηθικό της έχει ανέβει αρκετά.

Όλα αυτά βέβαια θα αποτελέσουν, όπως είπαμε παραπάνω, το πρόγευμα για το μεγάλο ντέρμπι του Φαλήρου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που θα κρίνει πολλά στην κορυφή. Οι δύο αντίπαλοι ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους και ο πυρετός για την αναμέτρηση του Καραϊσκάκη ανεβαίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ