Τα νέα των αντιπάλων του

Τα νέα των αντιπάλων του

Βέρντερ: Στηρίζουν Μπάουμαν

Στο πλευρό του αρχηγού της Βέρντερ Βρέμης, Φρανκ Μπάουμαν, στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας, Τόμας Σάαφ, μετά την άτυχη στιγμή του 30χρονου μεσοαμυντικού, ο οποίος με το αυτογκόλ που πέτυχε στην αναμέτρηση με την Γκλάντμπαχ οδήγησε την ομάδα του στην πρώτη της ήττα στην Μπουντεσλίγκα. «Πρέπει να προσπαθήσω πολύ για να συγκρατήσω τον εαυτό μου, μετά από όλα όσα διαβάζω στον τύπο.

Ο Μπάουμαν μπορεί να παίξει καλύτερα αλλά ο κριτική που δέχεται δεν είναι σωστή. Ο τρόπος παιχνιδιού του δεν είναι εντυπωσιακός αλλά σίγουρα κάνει μια πολύτιμη δουλειά για την ομάδα. Οι επιθέσεις μας στηρίζονται κατά πολύ στη δική του προσπάθεια και νομίζω ότι έχει υποτιμηθεί η αξία του», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τόμας Σάαφ.

Το απρόσμενο αυτογκόλ του Μπάουμαν έφερε την ομάδα του στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, όμως, ο νεαρός τεχνικός δείχνει να παραμένει αισιόδοξος ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων με Μπάγερν Λεβερκούζεν για την Μπουντεσλίγκα (εντός έδρας) και Παναθηναϊκό για το Τσάμπιονς Λιγκ (εκτός έδρας). «Ξαφνικά όλα παρουσιάζονται αρνητικά από κάποιους, αλλά ακόμα έχουμε τους πρώτους σκόρερ στο πρωτάθλημα, είμαστε κοντά στην πρωτοπόρο και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα», ξεκαθάρισε ο Τόμας Σάαφ.


Ουντινέζε: Στα άκρα με Ιακουίντα.



Το «γυαλί ράγισε» για…τα καλά στη σχέση της Ουντινέζε με τον Βιντσέντζο Ιακουίντα, λόγω της άρνησης του δεύτερου να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Ουντινε. Ο 26χρονος επιθετικός έχει τεθεί εκτός ομάδας (δεν συμμετείχε στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Γιουβέντους όπου η Ουντινέζε γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-0) και απλά ο πρόεδρος των «μπιανκονέρι», Τζιαμπάολο Πότσο, επιβεβαίωσε το «διαζύγιο» με τον Ιακουίντα, προαναγγέλοντας την αποχώρηση του απο τον σύλλογο τον ερχόμενο Ιανουάριο.

«Το πρόβλημα είναι πως εκείνος αναζητεί το επόμενο βήμα στην καριέρα του και θέλει να είναι σε μεγάλη ομάδα. Οι διάλογοι μεταξύ μας έχουν διακοπεί οριστικά και δεν πρόκειται να ξαναρχίσουν, καθώς αυτό θα σημαίνει πως δεν σεβόμαστε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές μας. Πλέον δεν είναι μέσα στα πλάνα μας για την συνέχεια και είναι καλύτερο για όλους να βρεθεί μια ομάδα τον Ιανουάριο να τον αγοράσει. Απομένουν λίγοι μήνες μέχρι τότε και εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του», τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άντρας της ιταλικής ομάδας.


Μπαρτσελόνα: Πουγιόλ για πάντα

Ο Κάρλες Πουγιόλ έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης ο έβδομος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα τους τελευταίους δυο μήνες που υπέγραψε την…ισόβια παραμονή του στον ισπανικό σύλλογο. Ακολουθώντας τα βήματα των Ροναλντίνιο, Βίκτορ Βάλντες, Ετό, Μέσι, Ντέκο και Τσάβι ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» συμφώνησε στην επέκταση του συμβολαίου, το οποίο πλέον θα λήγει το καλοκαίρι του 2010 ενώ όποια ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει στο ενδιάμεσο θα καλείται να πληρώσει το ποσό των 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 27χρονος αμυντικός διανύει την έβδομη σεζόν με την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, μετρώντας συνολικά 248 συμμετοχές σε Πριμέρα Ντιβιζιόν, κύπελλο Ισπανίας και Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Λουίς Φαν Γκάαλ ήταν ο πρώτος που διέγνωσε το τεράστιο ταλέντο του, προβιβάζοντας τον το καλοκαίρι του 1999 στην ανδρική ομάδα της «Μπάρτσα» και από τότε αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK