Τα νέα των αντιπάλων

Τα νέα των αντιπάλων
Μπαρτσελόνα

Με αγωνία περιμένει την επιστροφή των διεθνών ποδοσφαιριστών ο Φρανκ Ράικαρντ, ώστε να γίνει γνωστή η κατάσταση στην οποία βρίσκονται μετά την μεσοβδόμαδη καταπόνηση. Ροναλντίνιο, Ντέκο, Τσάβι, Ετό, Φαν Μπρόνκχορστ, Ζιουλί, Μάρκες, Λάρσον και Ινιέστα επιστρέφουν στις προπονήσεις, ενώ ο Μότα είναι ακόμα ανέτοιμος. Συνεχίζεται η αποθεραπεία του Γκάμπρι, ο οποίος όμως θα επιστρέψει σε ένα μήνα.

Κατά τα άλλα, η διοίκηση του συλλόγου ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με το θέμα του Μέσι. Η ισπανική ομοσπονδία των ποδοσφαιριστών έχει απευθυνθεί στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Ισπανίας, περιμένοντας απάντηση για το μπέρδεμα με το ερασιτεχνικό του συμβόλαιο, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Εξάλλου, ο Φαν Μπόμελ, σε συνέντευξή του στην «El Mundo Deportivo» τόνισε ότι «δεν είναι εύκολο για μένα επειδή έχω συνηθίσει να είμαι πάντα βασικός, ωστόσο θα δουλέψω σκληρά και είμαι πεπεισμένος ότι θα καταφέρω να αγωνιστώ». Παράλληλα, ο Βίκτορ Βαλντέζ έδειξε το φιλανθρωπικό του πρόσωπο, με την επίσκεψή του σε παιδιά με προβλήματα λευχαιμίας που νοσηλεύονται στην μονάδα μεταμοσχεύσεων των νοσοκομείων «Medula Osea» και «Hemato-Oncologia del Hospital Materno-Infantil».

Oυντινέζε:



Στο στρατόπεδο της Ουντινέζε, ο Σέρζε Κόσμι ασχολείται κυρίως με τη μάχη κόντρα στη Ρόμα την Κυριακή. Η αναμέτρηση αυτή θα φέρει αντιμέτωπους τους παίκτες της ιταλικής ομάδας με τον πρώην προπονητή τους Λουτσιάνο Σπαλέτι ο οποίος από φέτος εργάζεται στους "τζιαολορόσσι."

Ο Κόσμι περιμένει να δει σε ποια κατάσταση είναι οι Πίνζι και Χουάρεζ οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα. Επίσης, ο προπονητής της Ουντινέζε θα έχει από την Πέμπτη στη διάθεσή του τους διεθνείς Ντε Σάνκτις και Ιακουίντα.

Bέρντερ Βρέμης

O Τόμας Σάαφ περίμενε και αυτός με αγωνία να γυρίσουν οι διεθνείς του από τις υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους. Δυστυχώς για το Γερμανό τεχνικό τα προβλήματα δε λείπουν καθώς ο Ντάνιελ Γένσεν γύρισε από τη Δανία με στομαχικές διαταραχές. Μη σοβαρά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Κλόζε, Αντριάσεν χωρίς πάντως να πονοκεφαλιάζουν το Σάαφ.

Στην προπόνηση της Πέμπτης οι Κλάσνιτς και Βράνιες δεν πήραν μέρος καθώς δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν έγκαιρα από την Κροατίας. Τέλος οι Μικούντ και Φρινγκς ανέβασαν ρυθμούς και έβαλαν υποψηφιότητα για 11άδα στο ματς με την Κάιζερσλάουτερν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK