Τα νέα των αντιπάλων

Τα νέα των αντιπάλων
Μπαρτσελόνα

Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε στη Βαρκελώνη ο τραυματισμός του Σάμουελ Ετό στην προπόνηση, κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης με τον Νταμιά. Ο Καμερουνέζος επιθετικός χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να παραμείνει στο έδαφος αιμόφυρτος, χωρίς όμως να χάσει τις αισθήσεις του. Η μεταφορά του στο νοσοκομείο ήταν άμεση, όπου και προχώρησε στις απαραίτητες εξετάσεις. Τελικώς, η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή και θα παραμείνει στο νοσοκομείο τις επόμενες 24 ώρες για προληπτικούς λόγους, χωρίς, όμως, η συμμετοχή του στον αγώνα με τη Μαγιόρκα να είναι βέβαιη.

Κατά τα άλλα, πηγές από την Αργεντινή αναφέρουν ότι η συνάντηση των εκπροσώπων της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαιριστών με ανθρώπους της ανώτατης αθλητικής δικαστικής αρχής της Ισπανίας είχε αρνητική έκβαση, με αποτέλεσμα ο παίκτης να περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο (θα πάρει ισπανική υπηκοότητα) για να αγωνιστεί με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» και πάλι. Τέλος, μικροεπεισόδιο είχαν στην προπόνηση ο Ντέκο με τον Βίκτορ Βαλντέζ ύστερα από λάθος του Πορτογάλου, που κατέληξε σε γκολ του Σάντι Εθκέρο, ωστόσο οι δύο τους τα βρήκαν αμέσως.

Βέρντερ Βρέμης

Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Τόμας Σάαφ, ο οποίος είδε τους Τόρστεν Φρινγκς και Γιοάν Μικού να επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά τις διεθνείς υποχρεώσεις τους και πλέον ο μοναδικός απόντας θα είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Τιμ Βίσε, αφού τόσο ο Γένσεν, όσο και ο Αντριάνσε είναι εντάξει.

Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα, ο Γερμανός τεχνικός θα αρχίσει με τον Ράινκε κάτω από τα δοκάρια, τους Οβομογέλα, Πάσανεν, Νάλντο και Σουλτς στην αμυντική διάταξη των τεσσάρων, Μπάουμαν, Φρινγκς, Μπορόφσκι, Μικού στο κέντρο και στην επιθετική γραμμή με τους Κλόζε και Κλάσνιτς.

Ουντινέζε

Καλύτερα αισθάνεται ο Βραζιλιάνος Χουάρεζ, ο οποίος είχε χτυπήσει στον αγώνα με την Ιντερ στο γόνατο και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τη Ρόμα ήταν αμφίβολη. Βέβαια, ο Σέρζε Κόσμι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει την κατάσταση του παίκτη και το αν θα τον χρησιμοποιήσει. Αντιθέτως, η κατάσταση του Τζιαμπιέρο Πίντζι δεν βελτιώνεται και θα απουσιάσει από τον αγώνα. Ο Μπερτότο ταλαιπωρείται από μία ξαφνική ίωση, ωστόσο αναμένεται να την ξεπεράσει μέχρι τη Κυριακή.

Οι Ντε Σάνκτις και Ιακουίντα επέστρεψαν από τον Μινσκ της Λευκορωσίας (λόγω της συμμετοχής τους στην εθνική Ιταλίας) χωρίς προβλήματα και κατά συνέπεια θα αρχίσουν στον αγώνα με τη Ρόμα στο «Ολίμπικο». Πλην του διεθνή τερματοφύλακας και του περσινού πρώτου σκόρερ στην ομάδα, η ενδεκάδα που θα παραταχθεί αναμένεται να συμπεριλαμβάνει και τους Νατάλι, Μπερτότο, Φελίπε στην άμυνα, Ομπόντο, Βιντιγκάλ, Μουντάρι, Τζενόνι, Καντελά στο κέντρο και μαζί με τον Ιακουνίντα τον Ντι Νατάλε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK