Τα νέα των αντιπάλων

Τα νέα των αντιπάλων
Ρεάλ Μαδρίτης

Την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση μπροστά το κοινό του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ετοιμάζονται να κάνουν οι τρεις μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ρομπίνιο, ο Ζούλιο Μπαπτίστα και ο Σέρχιο Ράμος (24,5+24,5+27,5 εκατομμύρια ευρώ δηλαδή), μαζί με τους υπόλοιπους αστέρες των Καστιγιάνων, φιλοξενούν την Θέλτα, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος και όπως είναι φυσικό, όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω τους.

Στην ενδεκάδα θα βρίσκεται ο Ρονάλντο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στον μηρό, όχι όμως και ο Γούντγκεϊτ, ο οποίος βρίσκεται μεν στην αποστολή, δεν αναμένεται να χρησιμοποιηθεί όμως. Ούτε λόγος για τον Ζιντάν, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Λιόν

Μεγάλο παιχνίδι επεφύλασσε το πρόγραμμα της Ligue 1 για τη Λιόν, τη χειρότερη δυνατή στιγμή, ωστόσο. Ο Ζεράρ Ουγέ είδε ουκ ολίγους παίκτες του να επιστρέφουν μόλις την Πέμπτη από τις διεθνείς τους υποχρεώσεις και στην μοναδική προπόνηση μέχρι το Σάββατο που γίνεται ο αγώνας είναι φυσιολογικό το πρόγραμμα να ήταν χαλαρωτικό. Εξάλλου, ο Γάλλος προπονητής τόνισε ότι σκοπεύει να προβεί σε αλλαγές καθώς δεν θέλει να κουράσει ακόμα περισσότερο τους παίκτες του.

Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη και εθνικές μέχρι τις 15 Οκτωβρίου σημαίνουν δέκα αγώνες και σίγουρα η καταπόνηση θα είναι μεγάλη. Ο Ουγέ κατανοεί την αναγκαιότητα του rotation (που γνωρίζει καλά από τη Λίβερπουλ), με την πιθανότητα να το χρησιμοποιήσει και απέναντι στους Μονεγάσκους («θύματα» οι Μαλουντά και Κάριου) να είναι μεγάλος. Στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του Πεντρετί.

Ρόζενμποργκ

Οι βαθμοί κρίνονται κάτι παραπάνω από απαραίτητοι για τη Ρόζενμποργκ, η οποία εάν ηττηθεί και από τη Βίκινγκ το Σάββατο μπαίνει σε μπελάδες… υποβιβασμού. Η τραγική κατάσταση της ομάδας έχει μετατραπεί σε «κακοδαιμονία» στα αποδυτήρια, αφού ο βασικός τερματοφύλακας Εσπερ Γιόνσεν είναι τραυματίας και ίσως απουσιάσει και από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ εκτός θα είναι και οι Μπάσμα, Μίκα, Κρίστερ και Κόπινεν.

Αναφορικά με την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει ο Χόγκμο με τη Βίκινγκ, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Ρο΄νινγκε, στην άμυνα οι Ρισεθ, Λάνγκο, Ντορσίν, Κβάρμε, στο κέντρο οι Μπεργκ, Σόλι, Στραντ, ενώ οι τρεις της επίθεσης θα είναι οι Μπράατεν, Στόρφλορ, Χέλσταντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK